ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst.
Alfred Hitchcock

H&M udvider samarbejdet med David Beckham

H&M Modern Essentials selected by David Beckham

H&M annoncerer en udvidelse af det langvarige samarbejde med sports- og stilikonet David Beckham. Til Foråret 2015 vil David udvælge sine yndlingsstyles fra H&M’s Modern Essentials-kollektion til Modern Essentials selected by David Beckham.

Det nye samarbejde er en naturlig udvikling af Davids og H&M’s relation efter de succesrige David Beckham Bodywear-kollektioner, og det vil gøre det muligt for mænd over hele verden at udnytte Davids globalt anerkendte stilsans.
Modern Essentials selected by David Beckham fejres med en kampagne optaget af den berømte filminstruktør Marc Forster. David Beckham har også skabt en ny forårskollektion med bodywear til H&M. Begge kollektioner lanceres i butikker og online i hele verden den 5. marts.

“Jeg er superglad over at fortsætte og udvide mit samarbejde med H&M til foråret ved at udvælge mine yndlingsstyles fra forårets Modern Essentials-kollektion. Hver style er en ny, stilfuld klassiker, der opdaterer alle mænds forårsgarderobe. Marc Forster er en af mine yndlingsinstruktører – jeg glæder mig utrolig meget til at afsløre den nye kampagne med H&M,” siger David Beckham.

“De fleste af os kender Davids naturlige sans for stil og design. Men det var især hans blik for storytelling via filmmediet, der slog mig under optagelsen af kampagnen. Han får ikke alene H&M’s tøj til at se godt ud, det ser fantastisk ud,” siger Marc Forster, der er kendt for at instruere filmene Monster’s Ball, Finding Neverland, Stranger than Fiction, Drageløberen, Quantum of Solace og World War Z.

Modern Essentials udvalgt at David Beckham fokuserer på sæsonens vigtigste trends og opdaterer herreklassikerne i form af nye stoffer, farver og linjer til foråret 2015. De centrale styles omfatter en pilotjakke i hør, en hvid, kalkvasket denimjakke, en kort frakke, en hørblazer i skarpt snit, en poloshirt og en lækker, hvid poplinskjorte.

Samtidig lancerer David Beckham en ny Bodywear-kollektion til foråret med perfekt loungewear: Bedstefarbluser, trøjer med raglanærmer og rund hals og undertrøje i jersey. Kollektionen er centreret omkring farverne marineblå, gråmeleret og brækket hvid med accenter i orangerød. Der er striber enten som kanter eller på hele tøjet som et nyt, klassisk twist. Kollektionen understøttes af en helt ny trykt kampagne med David iført udvalgte looks fra David Beckham Bodywear-kollektionen, der kun fås hos H&M.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Cottonfield
 Redgreen
 Peak Performance
 Matinique
 Pre End
 Bison
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Kend din hårtype
Gulerodsflute
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds