ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Audi Q7

Den nye Audi Q7

Den nye Audi Q7 er med sin egenvægt på kun 1.995 kg (3.0 TDI) den letteste i klassen. Den vejer 325 kg mindre i forhold til forgængeren. Med sit letvægtskarrosseri i multimaterialekonstruktion og en grundlæggende ny undervogn er den komfortabel, samtidig med at den byder på de typiske præstationer fra en sportslig Audi – endda med fremragende CO2-tal. Audi ingeniørerne har formået at sænke brændstofforbruget for Q7 med op til henholdsvis 28 % (TFSI) og 23 % (TDI).

Motorerne leverer nye toppræstationer i segmentet for store SUV'er med firehjulstræk: 3.0 TDI med 272 hk og 3.0 TFSI med 333 hk accelererer den nye Audi Q7 fra 0 til 100 km/t på 6,1 sek. (TFSI) og 6,3 sek. (TDI). V6-dieselmotoren kører imponerende 17,5 km/l ved blandet kørsel (149 g CO2 pr. km).

Audi Q7 sætter også nye standarder inden for betjeningskonceptet, infotainment, connectivity og førerassistentsystemerne. Anden generation af den modulopbyggede infotainmentplatform er også ombord, og det samme gælder Audi virtual cockpit. Den nye MMI all-in-touch-betjeningsenhed med stor touchpad gør betjeningen legende let. Af andre attraktive innovationer kan nævnes de udvidede tjenester fra Audi connect, Audi tablet til bagsædepassagererne og de to soundsystemer med 3D-lyd. En anden nyhed er smartphone-integration af Google Android Auto og Apple Carplay. Den nye Audi Q7 kan som en af de første biler i verden fås med disse funktioner.

Et af højdepunkterne er det omfattende udvalg af nye førerassistentsystemer – eksempelvis adaptive cruise control med køassistent. Ingen anden serieproduceret bil i verden byder p.t. på mere.

Audi Q7 e-tron quattro, som kommer på markedet lidt senere, er den første plug-in-hybrid med dieselmotor fra Audi. Den imponerer med en systemydelse på 373 hk og et systemdrejningsmoment på 700 Nm, og samtidig er den verdens første diesel-plug-in-hybrid med quattro i premium-SUV-segmentet. Dens forbrug ligger på imponerende 58,8 km/l (mindre end 50 g CO2 pr. km), og en komplet opladning af batteriet giver en rækkevidde på 56 km.


Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Ford
 Chevrolet
 Hyundai
 Andre artikler under Bil Nyheder
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
Ford Pass
I en travl hverdag kan det skabe unødig irritation, når man skal køre gade op og gade ned for at lede efter en parkeringsplads inde i...
Læs mere
Ny VW Touareg
Efter 16 år og næsten 1 million producerede eksemplarer præsenterer Volkswagen nu en ny og tredje generation af Touareg...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Gode råd til dine øjenbryn
Makeup tips
Stabilisator til mobilen
Pas på din hud
Lad makeup’en matche håret
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds