ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone.
Prince Phillip

Facelift til Peugeot 208

Faceliftet version af Peugeot 208 kommer til Danmark til efteråret

De på én gang sporty og chikke linjer, der karakteriser Peugeot 208, er videreudviklede og forfinede i den nye generation af 208. Fortil er den udstyret med en ny kofanger, der giver bilen en skarpere og mere muskuløs front, hvilket understreges af en bredere kølergrill, som er fuldt integreret i kofangeren. Kølergrillen er indrammet af re-designede tågeforlygter, hvis form fremhæves af en kromlinje og får bilen til at fremstå bredere og mere dynamisk.

De nye tofarvede forlygter med sort og krom baggrund er standard fra Active-niveau. De har et endnu skarpere look, og matches bagtil af nye baglygter med 3D LED ”klør” – en tydelig Peugeot signatur.

Den nye 208 er udstyret med det intuitive PEUGEOT i-Cockpit, som består af et sporty lille rat, head-up instrumentering og en 7” touch skærm. Infotainment systemet er videreudviklet, så det nu også omfatter MirrorScreen, hvilket betyder, at man kan overføre skærmen fra sin smartphone til bilens touch skærm.

Pangfarver og endnu mere udstyr
Farven Orange Power er én blandt flere nye farver, der tilbydes på 208. Herudover er der mulighed for at tilkøbe en personaliseringspakke, der bl.a. indeholder en særlig kølergrill med 3D-effekt, sorte lakdetaljer på grill og tågeforlygter, farvede PEUGEOT-bogstaver og sorte spejlskaller.

Den nye 208 fås også med GT-line udstyr, der udvendigt bl.a. omfatter 17” CAESIUM aluminiumsfælge, vindueslister i krom, udstødningsrør i krom, GT-badges, røde PEUGEOT-bogstaver og sorte spejlskaller. I kabinen er GT-line lig med røde syninger, sportssæder, dørhåndtag i sort lak, sports læderrat, en rød stribe på sikkerhedsselerne og diverse aluminiumsdetaljer.

Der er mulighed for at udstyre 208 med Active City Brake, som sikrer opbremsning i byen, hvis der er risiko for sammenstød. Det er et nyt system, som gør det muligt at undgå ulykker eller minimere skader ved en hastighed på 30 km/t eller derunder. Forruden er udstyret med en særlig sensor (Lidar), som registrerer forankørende eller parkerede biler, og systemet griber således ind og bremser – i visse tilfælde vil det få bilen til at stoppe helt for at undgå sammenstød.

Bakkameraet, som er tilgængeligt fra Active-niveau, viser udsynet bagtil på touch skærmen og bidrager til at gøre parkeringen nemmere.

Den nye 208 er udstyret med effektive diesel- og benzinmotorer, der alle lever op til Euro 6 standarden og som noget helt nyt, er der mulighed for at udstyre 208 med den nye EAT6 6-trins automatgearkasse.

BlueHDi-teknologien er anerkendt som værende markedets mest effektive system, når det gælder reduktion af partikler og CO2-emission - alle BlueHDi-motorerne har en CO2-udledning på under 95 g/km og208 1.6 BlueHDi med 100 hk tegner sig for en rekord med en CO2-udledning på kun 79 g/km.

Familien af de tre-cylindrede PureTech benzinmotorer bliver i forbindelse med lanceringen af den nye generation af 208 udvidet med en 1.2 turboladet PureTech motor med en ydelse på 110 hk. Den kan enten kombineres med en 5-trins gearkasse eller den nye AISIN EAT 6 automatgearkasse.

Den nye 208 lanceres på det danske marked til august 2015.


Lagt på af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Ford
 Hyundai
 Chevrolet
 Andre artikler under Bil Nyheder
Ford Mustang Bullitt
Biljagten er legendarisk, og det samme er bilen...
Læs mere
Ny Dacia Duster
Hvor meget bil eller sågar SUV får man for 139.900 kr. i dagens Danmark?
Læs mere
Nissan LEAF
Den nye Nissan LEAF er næste generation af verdens mest solgte nul-emissions-elbil...
Læs mere
Klip for uopmærksom kørsel
Det er positivt, at man nu kan se frem til at få et klip i kørekortet, hvis man f.eks. taler i håndholdt mobil, skriver på tablets eller...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
IdHAIR Curly Curl Cream
hh simonsen Utopia
Hold din krop sund og smuk
Lad makeup’en matche håret
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds