ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Facelift til Peugeot 208

Faceliftet version af Peugeot 208 kommer til Danmark til efteråret

De på én gang sporty og chikke linjer, der karakteriser Peugeot 208, er videreudviklede og forfinede i den nye generation af 208. Fortil er den udstyret med en ny kofanger, der giver bilen en skarpere og mere muskuløs front, hvilket understreges af en bredere kølergrill, som er fuldt integreret i kofangeren. Kølergrillen er indrammet af re-designede tågeforlygter, hvis form fremhæves af en kromlinje og får bilen til at fremstå bredere og mere dynamisk.

De nye tofarvede forlygter med sort og krom baggrund er standard fra Active-niveau. De har et endnu skarpere look, og matches bagtil af nye baglygter med 3D LED ”klør” – en tydelig Peugeot signatur.

Den nye 208 er udstyret med det intuitive PEUGEOT i-Cockpit, som består af et sporty lille rat, head-up instrumentering og en 7” touch skærm. Infotainment systemet er videreudviklet, så det nu også omfatter MirrorScreen, hvilket betyder, at man kan overføre skærmen fra sin smartphone til bilens touch skærm.

Pangfarver og endnu mere udstyr
Farven Orange Power er én blandt flere nye farver, der tilbydes på 208. Herudover er der mulighed for at tilkøbe en personaliseringspakke, der bl.a. indeholder en særlig kølergrill med 3D-effekt, sorte lakdetaljer på grill og tågeforlygter, farvede PEUGEOT-bogstaver og sorte spejlskaller.

Den nye 208 fås også med GT-line udstyr, der udvendigt bl.a. omfatter 17” CAESIUM aluminiumsfælge, vindueslister i krom, udstødningsrør i krom, GT-badges, røde PEUGEOT-bogstaver og sorte spejlskaller. I kabinen er GT-line lig med røde syninger, sportssæder, dørhåndtag i sort lak, sports læderrat, en rød stribe på sikkerhedsselerne og diverse aluminiumsdetaljer.

Der er mulighed for at udstyre 208 med Active City Brake, som sikrer opbremsning i byen, hvis der er risiko for sammenstød. Det er et nyt system, som gør det muligt at undgå ulykker eller minimere skader ved en hastighed på 30 km/t eller derunder. Forruden er udstyret med en særlig sensor (Lidar), som registrerer forankørende eller parkerede biler, og systemet griber således ind og bremser – i visse tilfælde vil det få bilen til at stoppe helt for at undgå sammenstød.

Bakkameraet, som er tilgængeligt fra Active-niveau, viser udsynet bagtil på touch skærmen og bidrager til at gøre parkeringen nemmere.

Den nye 208 er udstyret med effektive diesel- og benzinmotorer, der alle lever op til Euro 6 standarden og som noget helt nyt, er der mulighed for at udstyre 208 med den nye EAT6 6-trins automatgearkasse.

BlueHDi-teknologien er anerkendt som værende markedets mest effektive system, når det gælder reduktion af partikler og CO2-emission - alle BlueHDi-motorerne har en CO2-udledning på under 95 g/km og208 1.6 BlueHDi med 100 hk tegner sig for en rekord med en CO2-udledning på kun 79 g/km.

Familien af de tre-cylindrede PureTech benzinmotorer bliver i forbindelse med lanceringen af den nye generation af 208 udvidet med en 1.2 turboladet PureTech motor med en ydelse på 110 hk. Den kan enten kombineres med en 5-trins gearkasse eller den nye AISIN EAT 6 automatgearkasse.

Den nye 208 lanceres på det danske marked til august 2015.


Lagt på af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Ford
 Hyundai
 Chevrolet
 Andre artikler under Bil Nyheder
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
Ford Pass
I en travl hverdag kan det skabe unødig irritation, når man skal køre gade op og gade ned for at lede efter en parkeringsplads inde i...
Læs mere
Ny VW Touareg
Efter 16 år og næsten 1 million producerede eksemplarer præsenterer Volkswagen nu en ny og tredje generation af Touareg...
Læs mere
Ford Mustang Bullitt
Biljagten er legendarisk, og det samme er bilen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Blow
Maria Nila Curlicue Cream
Maria Nila Quick Dry Heat Spray
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Finish
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Play
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds