ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
En bank er et sted, hvor du kan låne penge, hvis du kan bevise du ikke har brug for dem.
Bob Hope

Helt ny Audi R8

Topversionen af den nye Audi R8 går fra 0 til 100 km/h på blot 3,2 sekunder

En højtomdrejende centermotor med en imponerende ydelse, et konsekvent letvægtskonstruktionskoncept og en ekstremt dynamisk undervogn med quattro-drivlinje og fuldt variabel torque vectoring – det gør R8 til Audis sportslige spydspids. Supersportsvognen har undergået en gennemgribende udvikling – den er mere stram, mere skarp og mere fascinerende både på og uden for racerbanen.

Motorerne: ti cylindre i to versioner
5.2 FSI fås i to versioner: med 540 hk og med 610 hk. Topmodellen accelererer fra 0 til 100 km/t på 3,2 sek. og videre op til en tophastighed på 330 km/t. Lyden fra V10-sugemotoren, der har et maksimalt drejningsmoment på 6.500 omdr./min. er blevet endnu mere voluminøs og distinkt. En 7-trins S tronic og en nyudviklet quattro-drivlinje overfører kraften til vejen. Fordelingen af trækkraften tilpasses til de aktuelle kørselsforhold – i ekstreme situationer kan fordelingen være helt op til 100 % på for- eller bagakslen. Den nye performance-indstilling i køredynamiksystemet Audi drive select gør det muligt at tilpasse de parametre, der er vigtigst for køredynamikken, til vejens friktionsværdi.

Letvægtkonstruktion: en vægt på kun 1.454 kg uden drivmidler
Topmodellen R8 V10 plus vejer 1.454 kg uden drivmidler. Til trods for masser af ekstraudstyr og en øget stivhed er den nye Audi R8 op til 50 kg lettere end sin forgænger. Audi Space Frame (ASF) i multimaterialekonstruktion er medvirkende til den lave vægt og en optimal fordeling af akseltrykket. Kombinationen af aluminium og kulfiberforstærket kunststof (CFK) i Audi Space Frame skaber nye dimensioner, når det drejer sig om vægt, stivhed og kollisionsegenskaber. Aero-undervognen, der integrerer en lang diffusor, øger bilens downforce. Også undervognen med dobbelte tværstillede bærearme viser, hvor tæt den nye Audi R8 er på motorsporten.

Et fladt, bredt og muskuløst design
Designet afspejler R8's sportslige og markante karakter. De standardmonterede LED-forlygter udgør et visuelt særkende og et sikkerhedsmæssigt plus. Og ønsker man et endnu længere udsyn og endnu kraftigere lys, tilbyder Audi som ekstraudstyr laserspottet til fjernlyset – suppleret af det dynamiske blinklys foran. Bagpå er det dynamiske blinklys standard.

I det nye Audi virtual cockpit er visningerne digitale. De vigtige betjeningselementer er samlet i knapgrupper på rattet; de såkaldte satellitter. Inde i bilen oplever føreren bilen som en racerbil. Med sit svævende look understreger betjeningen af klimaanlægget instrumentpanelets lethed. MMI Navigation plus med MMI touch er standard.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Chevrolet
 Subaru
 Hyundai
 Andre artikler under Bil Nyheder
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
Ford Pass
I en travl hverdag kan det skabe unødig irritation, når man skal køre gade op og gade ned for at lede efter en parkeringsplads inde i...
Læs mere
Ny VW Touareg
Efter 16 år og næsten 1 million producerede eksemplarer præsenterer Volkswagen nu en ny og tredje generation af Touareg...
Læs mere
Ford Mustang Bullitt
Biljagten er legendarisk, og det samme er bilen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Maria Nila Curlicue Cream
Maria Nila Quick Dry Heat Spray
Pas på din hud
Hurtig makeup
En duft af dig
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds