ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Peugeot 308 R HYbrid

Peugeot 308 R HYbrid

Som et rovdyr på jagt, stræber Peugeot 308 R HYbrid efter den ultimative køreoplevelse. Den kompakte model har de perfekte egenskaber til at få det maksimale ud af drivlinjen: 4 hjul, som er placeret yderligt i hvert hjørne, hvilket sikrer en optimal balance, og en letvægtskonstruktion, der sikrer mellemklassens bedste aerodynamik.

Peugeot 308 R HYbrid står som limet til jorden med sine 235/35 R19 dæk og en sporvidde, der er øget med 80 mm. Fronten er potent med lameller i frontklappen og en kofanger, der er er tydeligt inspireret af konceptbilen Quartz. Kølergrillen er udformet i et ternet 3-D mønster og forsyner drivlinjen med luft, mens de store luftindtag i siderne har integrerede LED blinklys, der blinker fortløbende indefra og ud.

Set i profil fremstår 308 R HYbrid som hugget ud i ét stykke granit. Den er lakeret i en intens blå med neon-pigmenter og en matsort lak, der er adskilt af en skarp skrå linje ved bagdørene, hvilket netop er kendetegnende for de mest ekstreme af Peugeots modeller.

Også bagtil afslører 308 R HYbrid sine dynamiske egenskaber. Taget munder ud i en smal spoiler, som forbedrer aerodynamikken og kofangeren er udstyret med to luftindtag, som skal holde batteriets temperatur nede ved at suge den varme luft ud.

Peugeot i-Cockpit med et twist
Dørene åbnes til en helt særlig kabine, som er præget af innovative materialer, der normalt er forbeholdt Peugeots konceptbiler og som giver en spændende visuel oplevelse og berøring. De fire sportssæder er udført i lysebrunt patineret læder, mens instrumentpanelet er udført i skifergråt digitalt vævet tekstil, som bl.a. består af polyesterfibre. Processen giver mulighed for at producere store og komplekse elementer, der er skræddersyede til formålet og derved undgås unødigt spild. Materialet er blødt og derfor er der intet behov for skum, hvilket bidrager til at reducere vægten. Ud over instrumentpanelet findes det digitalt vævede tekstil også på dørpanelerne, hvor det er kombineret med sort læder og lysebrunt patineret læder.

Med Peugeot i-Cockpit har føreren fuld kontrol over de 500 hk. Det lille sporty rat i læder sikrer en hurtig respons, mens placeringen af head-up instrumenteringen og touch skærmen giver en intuitiv betjening af bilen. Rattet er udstyret med paddle shift og føreren har således kontrol over 6-trins gearkassen til fingerspidserne.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Subaru
 Hyundai
 Ford
 Andre artikler under Bil Nyheder
Ford Pass
I en travl hverdag kan det skabe unødig irritation, når man skal køre gade op og gade ned for at lede efter en parkeringsplads inde i...
Læs mere
Audi A1 anno 2018
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
Ny VW Touareg
Efter 16 år og næsten 1 million producerede eksemplarer præsenterer Volkswagen nu en ny og tredje generation af Touareg...
Læs mere
Ford Mustang Bullitt
Biljagten er legendarisk, og det samme er bilen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Den rette makeup til det rette look
Kend din hårtype
Et godt grin er guld værd
Madrid
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds