ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Charlie Puth - en ny stjerne

Charlie Puth

Du kender måske ikke hans ansigt endnu, men han står bag et af 2015’s største hits! See You Again med Wiz Khalifa – hyldestsangen til Paul Walker fra Furious 7 soundtracket, som har ligget i toppen af hitlisterne verden over.

Nu er Charlie Puth klar til at indtage verden med sin helt egen single ”Marvin Gaye” feat. Meghan Trainor, der emmer af gammel-møder-ny musikalsk charme.

Puth selv er den ægte vare, en multi-talentfuld sanger, musiker, producer og alsidig sangskriver, der i pendulfart navigerer rundt i pop og urban-genren.

Den kun 23-årige singer/songwriter og producer fra New Jersey Charlie Puth har skrevet og produceret sange til en bred viftet af A-liste pop og urban-kunstnere heriblandt Jason Derulo, Stevie Wonder, Meghan Trainor og Trey Songz.

Puth overgav sig til musikken under sin opvækst ved kysten Rumson, New Jersey, ”Jeg var ikke velhavende, da jeg voksede op” siger Puth. ”Vi havde ikke engang råd til spaghetti-sauce, da jeg blev født, men min mor og far arbejdede virkelig hårdt og kæmpede sig op fra bunden.”

Hans forældre sørgede for, at han i en tidlig alder fik en bred musikundervisning og -forståelse. Hans mor spillede James Taylor for ham, mens hans far introducerede ham for R&B kunstnere som Barry White, The Isley Brothers og Marvin Gaye. Allerede som 4-årig begyndte han på klaverundervisning, hos sin mor, der var klaverlærer. Puth spillede klaver i hele sin barndom og begyndte at studere jazz i en alder af 10. Som gymnasieelev tilbragte han sine lørdage med at pendle ind til byen for at studere klassisk musik og jazz på Manhattan School of Music i Harlem. Senere kom han ind på Berklee College of Music, som hanfærdiggjorde i 2013.

”Marvin Gaye” var den første sang, som Puth skrev, da han tog til Californien for at deltage i en ”writing-camp”, efter han havde underskrevet sin publishing-aftale. På sin anden dag skrev han ”See You Again” sammen med DJ Frank E (Kanye West, Lupe Fiasco).

Puth er netop nu i gang med at skrive, indspille og producere sit debutalbum, og han lover at levere endnu mere af sin gamle-møder-ny musikalsk charme. ”Jeg har aldrig været så stolt af det jeg laver, som jeg er nu. Normalt når jeg skriver en sang, er jeg alt for genert til at spille den, men jeg har aldrig været gladere over at spille disse sange for folk som jeg er nu, og det er en ret fantastisk følelse at have”.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Hyundai
 Ford
 Chevrolet
 Andre artikler under Musik
Iggy Pop til Tinderbox
Iggy Pop har udsendt plader siden 1968 og har enten som solist eller sammen med bandet The Stooges stået bag klassikere som...
Læs mere
Finske Alma sætter fuld smæk på girl power
Almas massive, tropiske poplyd er så ørehængende, at både MØ og Elton John har tilkendegivet deres begejstring...
Læs mere
Depeche Mode til Tinderbox
Verdensstjernerne giver deres første danske festivalkoncert nogensinde i Odense...
Læs mere
Festivalbilletter: Reglerne, hvis du fortryder købet
Salget af festivalbilletter er begyndt. Men husk at tænke dig om, inden du køber...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Musik via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Vaniljekranse
Hold gang i romancen
Kylling og rejer i kokossovs
Mad der sætter gang i forbrændingen
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds