ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Honda HR-V

Ny Honda HR-V

Udover dynamisk styling, klasseførende rummelighed og alsidighed samt avancerede infotainment- og sikkerhedsteknologier vil den nye HR-V kunne byde på både brændstoføkonomi og CO2-udledning blandt de bedste i sin klasse.

Ved lanceringen vil den kunne fås med enten en 1,6-liters i-DTEC dieselmotor eller en 1,5-liters i-VTEC benzinmotor, som begge er fra Hondas avancerede Earth Dreams Technology-serie.

Kombinationen af 1,6-liters i-DTEC dieselmotoren kombineret med den nydesignede 6-trins manuelle gearkasse gør, at Hondas nye mini-SUV vil kunne opnå en brændstoføkonomi fra 4,0 l/100km og en CO2-udledning på kun 104 g/km. HR-V-køberne vil dog opleve, at der trods bilens nøjsomhed ikke er gået på kompromis med ydeevnen, eftersom den nye HR-Vs 120 hk klarer 0-100 km/t på blot 10,1 sekunder.

Købere af benzinmodellen kan vælge en 130 hk 1,5-liters i-VTEC-motor og dermed opnå en brændstoføkonomi på 5,2 l/100km ved blandet kørsel og en CO2-udledning fra 120 g/km, hvis de vælger modellen med automatisk CVT-gearkasse. Når den kombineres med den manuelle standard 6-trins gearkasse, har den nye benzindrevne HR-V en brændstoføkonomi på 5,6 l/100km og en CO2-udledning på yderst konkurrencedygtige 130 g/km. Der opnås sikker og effektiv ydeevne med 100 km/t fra stilstand på blot 10,3 sekunder med den manuelle gearkasse og 10,9 sekunder med tilvalg af CVT-gearkassen.

Den nye HR-Vs effektive ydelsesmæssige akkreditiver understøttes yderligere af dens design og klasseførende aerodynamik med undervognspaneler, der optimerer luftstrømmen. I profil er HR-V et billede på ren elegance, hvor coupéns karakteristiske, dristige design er krydset med SUV’ens solide og robuste udstråling.

Indvendigt vil den nye HR-V kunne byde på klasseførende bagagerumskapacitet: 453 liter med bagsæderne oppe og 1026 liter med bagsæderne lagt ned. Takket være de innovative interiørløsninger byder HR-V på en klasseførende og yderst alsidig rummelighed, der omfatter Hondas meget praktiske Magic Seats sædesystem. Materialer af højeste kvalitet og et sofistikeret kabinedesign giver fornemmelsen af en dyr og topmoderne bil.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Chevrolet
 Hyundai
 Subaru
 Andre artikler under Bil Nyheder
Kia XCeed
Med et flot, udtryksfuldt og moderne design – er den nye Kia XCeed et sporty alternativ til traditionelle SUV’er...
Læs mere
Facelift til Porsche Macan
Den nye Macan lanceres med en effektiv toliters firecylindret turbobenzinmotor med ny...
Læs mere
Ford Puma
Den nye Ford Puma viser nye sider for både Ford og klassen for kompakte crossover- og SUV-modeller...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Gulerodsflute
Kend din hårtype
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds