ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Honda HR-V

Ny Honda HR-V

Udover dynamisk styling, klasseførende rummelighed og alsidighed samt avancerede infotainment- og sikkerhedsteknologier vil den nye HR-V kunne byde på både brændstoføkonomi og CO2-udledning blandt de bedste i sin klasse.

Ved lanceringen vil den kunne fås med enten en 1,6-liters i-DTEC dieselmotor eller en 1,5-liters i-VTEC benzinmotor, som begge er fra Hondas avancerede Earth Dreams Technology-serie.

Kombinationen af 1,6-liters i-DTEC dieselmotoren kombineret med den nydesignede 6-trins manuelle gearkasse gør, at Hondas nye mini-SUV vil kunne opnå en brændstoføkonomi fra 4,0 l/100km og en CO2-udledning på kun 104 g/km. HR-V-køberne vil dog opleve, at der trods bilens nøjsomhed ikke er gået på kompromis med ydeevnen, eftersom den nye HR-Vs 120 hk klarer 0-100 km/t på blot 10,1 sekunder.

Købere af benzinmodellen kan vælge en 130 hk 1,5-liters i-VTEC-motor og dermed opnå en brændstoføkonomi på 5,2 l/100km ved blandet kørsel og en CO2-udledning fra 120 g/km, hvis de vælger modellen med automatisk CVT-gearkasse. Når den kombineres med den manuelle standard 6-trins gearkasse, har den nye benzindrevne HR-V en brændstoføkonomi på 5,6 l/100km og en CO2-udledning på yderst konkurrencedygtige 130 g/km. Der opnås sikker og effektiv ydeevne med 100 km/t fra stilstand på blot 10,3 sekunder med den manuelle gearkasse og 10,9 sekunder med tilvalg af CVT-gearkassen.

Den nye HR-Vs effektive ydelsesmæssige akkreditiver understøttes yderligere af dens design og klasseførende aerodynamik med undervognspaneler, der optimerer luftstrømmen. I profil er HR-V et billede på ren elegance, hvor coupéns karakteristiske, dristige design er krydset med SUV’ens solide og robuste udstråling.

Indvendigt vil den nye HR-V kunne byde på klasseførende bagagerumskapacitet: 453 liter med bagsæderne oppe og 1026 liter med bagsæderne lagt ned. Takket være de innovative interiørløsninger byder HR-V på en klasseførende og yderst alsidig rummelighed, der omfatter Hondas meget praktiske Magic Seats sædesystem. Materialer af højeste kvalitet og et sofistikeret kabinedesign giver fornemmelsen af en dyr og topmoderne bil.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Ford
 Chevrolet
 Subaru
 Andre artikler under Bil Nyheder
VW Arteon
Arteon er navnet på Volkswagens nye eksklusive topmodel, der forener et karismatisk og elegant...
Læs mere
Skoda Karoq
Karoq er en helt ny særdeles rummelig SUV fra Skoda...
Læs mere
VW up! GTI
Med den nye up! GTI bygger Volkswagen bro over fire årtier...
Læs mere
Suzuki Ignis
Med introduktionen af den ny Ignis får markedet for første gang en mini-SUV...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Lad makeup’en matche håret
Den rette makeup til det rette look
Mad der sætter gang i lysterne
Ciabatta
Hurtig makeup
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds