ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Vanilje mousse med bærsauce

Vanilje mousse med bærsauce

Vanilje mousse med bærsauce
En frisk ny sommerdessert med Stevia har set dagens lys. Den passer til enhver anledning, hvad enten man lige vil sætte prikken over i’et efter en grill middag på terrassen, eller man befinder sig i sommerhuset, på ferie, på campingpladsen eller lignende.

Opskriften er fra Hermesetas, så med SteviaSweet Drys Let kan man for god ordens skyld også lige spare et par kalorier. Stevia er tilsyneladende kommet for at blive, som sødemiddel, og er gået hen og blevet utrolig populært.

Vanilje moussen er frisk og særdeles velsmagende og pikant. Og så kan man lige give den et ekstra pift med en lille likør som ”avec”. God appetit!

6 personer
Ingredienser:
2 blad gelatine
1 dl letmælk (1,5%)
1 vaniljestang, kornene (husk at gemme stagen)
200g yoghurt naturel
250g craime fraiche
1dl Hermesetas SteviaSweet Drys Let

Sauce:
300g bær (jordbær, hindbær eller blåbær)
½dl Hermesetas SteviaSweet Drys Let
1 spsk frugtlikør

Tilberedning:
Udblød gelatinen i koldt vand. Hæld mælken, vaniljekornene og vaniljestangen i en gryde og lad det koge op. Tilsæt den udblødte gelatine og lad blandingen køle af. Tag derefter vaniljestangen op. Bland yoghurt, creme fraiche og Hermesetas Drys Let. Tilsæt mælkeblandingen og fordel i dessertskåle. Til saucen, moses bærrene og Hermesetas SteviaSweetaDrys Let og likør tilsættes. Stilles på køl i min. 2 timer. Serveres med bærsaucen.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Rosendahl
 GUBI
 Andre artikler under Bagning
Italiensk brød
Godt madbrød, med durummelets karakteristiske og lækre smag...
Læs mere
Ciabatta
Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Hjemmebagte burgerboller
Her får du en god opskrift på hjemmebagte burgerboller. Fyldet er det kun fantasien, der sætter grænser for!
Læs mere
Gulerodsflute
Nem opskrift på lækre gulerodsflutes...
Læs mere
Hjemmelavet jordbæris
Lækker hjemmelavet jordbæris til 10-12 personer...
Læs mere
Vaniljekranse
Her får du opskriften på søde og velduftende vaniljekranse...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bageopskrifter via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Rens morgen og aften
Kalorier – ven eller fjende?
Alle mennesker har en fortid
Daglig motion
Hold gang i romancen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds