ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Parromantik i øst Kreta

Agios Nikolaos i øst Kreta

Fra sommeren 2016 kan rejsende med Star Tour nu opleve et helt nyt Kreta. Mens Kretas vestlige del mest er kendt for familieferie, er østsiden til gengæld ideel til en romantisk ferie for to.
Kreta er den største ø i det græske øhav og har derfor mange sider at vise frem. Danskerne kender nok først og fremmest den vestlige side, hvor man flyver til Lufthavnen i Chania. Men nu bliver også den østlige side af Kreta mere tilgængelig for danskere, idet rejsebureauet Star Tour til næste sommer åbner for rejser til området ved Heraklion fra København.

Her venter en ferie i tosomhedens tegn, hvor store familie-resorter er gemt væk til fordel for små og hyggelige hoteller. Dog er der også blevet plads til et enkelt femstjernet luksus-hotel i form af et såkaldt Sensatori, hvor sanserne er i højsædet.

- De fleste danskere stifter kun bekendtskab med områder på den vestlige del af Kreta. Men det er faktisk lidt synd, for den østlige del af Kreta er oplagt til en parferie, hvor man kan nyde øens bedste restauranter og hoteller uden børn, siger Nikolai Johnsen, der er pressechef for Star Tour.
Ved området omkring Heraklion byder Star Tour på seks mindre byer med hver deres charme. Fælles for dem alle er en rolig atmosfære, langt fra masseturismen, men tæt på stranden.

Stigende popularitet trods uro
Heraklion er rent trafikmæssigt en lillebror til Chania, der tiltrækker langt størstedelen af danske rejsende til Kreta. Men Heraklion vokser til gengæld med hastige skridt, og i 2016 forventer Star Tour, at 15.000 danskere vil rejse hertil. Det er en stigning på 67 % siden 2013. Til sammenligning rejser 95.000 danskere ifølge Trafikstyrelsen til Chania lufthavn.

- Vi oplever, at mange danskere efterspørger en lidt anderledes oplevelse på Kreta, fordi mange har prøvet Chania-området og har været rigtig glade for det. Derfor åbner vi nu for rejser til Heraklion, hvor folk kan blive forelskede i både kæresten og øen igen, siger Nikolai Johnsen.

Blandt de mest efterspurgte hoteller er de Sensimar-hotelkæden, der skiller sig ud ved kun at tillade gæster over 18 år. På den måde kan gæster nyde hinanden og ferien uden antydning af barnegråd eller fortvivlede forældre.
Star Tour forventer i 2016 at sende 3.500 danskere til Heraklion.

Fakta, østlige Kreta
Rejsetid fra København: 3,5 time
Byer: Panormos, Analipsi, Agios Nikolaos, Amoudara, Elounda, Gouves

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler under Rejse Nyheder
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Rejse Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Mandelsplitter
Vaniljekranse
Mad der sætter gang i forbrændingen
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Kartoffelsuppe
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds