ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Dubai lokker med luksus


I takt med at danskerne dropper ellers solsikre rejsemål som Tunesien og Marokko, sætter de i stedet kurs mod De Kanariske Øer og De Forenede Arabiske Emirater. Den kommende vinter vil syv ud af 10 charterrejser gå til bl.a. Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura, mens besøgstallet til Dubai vil fortsætte sin eksplosive vækst. På fire år er antallet af danske rejsende til Emiraterne tredoblet til ca. 119.000, som her kan opleve dagstemperaturer, der sjældent kommer under 20 grader.

- Den eksplosive vækst i rejser til specielt Dubai vil fortsætte, når Emiraterne den 1. december indsætter en Airbus 380 med plads til 615 passagerer. Flyet vil besøge København syv gange om ugen, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies. Spies har det seneste år tredoblet antallet af rejser til Dubai, som kan tilbyde ca. 67.500 hotelværelser og forventer mere end 14 millioner turister i 2015. Lige nu ligger Spies’ bookinger 59 pct. foran sidste vinter.

Et af Emiraternes 445 hoteller er designhotellet Banyan Tree Al Wadi, der ligger blandt sanddyner i det vidstrakte ørkenlandskab. Banyan Tree Al Wadi er en glamourøs oase i ørkenen i nærheden af naturreservatet Al Wadi i Ras Al Khaimah. På hotelområdet blandes lækkert design med smukke omgivelser. Hotellet har desuden fem restauranter, hvoraf visse er med privat kok, som tilbereder og serverer såvel internationale som orientalske retter direkte ved bordet. Man kan også nyde en romantisk middag på restauranten Safran Tower, som ligger ude i ørkenen, eller en lækker drink under stjernehimlen på tagterrassen Moon Bar.

- Er der et hotel, som stikker ud i vores program i De Forenede Arabiske Emirater, er det Banyan Tree Al Wadi. Hotellet er som hentet ud af Tusind og en nats eventyr og er et udmærket valg, hvis man vil bo afsides i lækre omgivelser og samtidig stiller høje krav til komfort og service, siger Torben Andersen.

Værelserne ligger i elegante villaer, hvor man har adgang til egen pool på terrassen. Der er desuden en større fælles pool på hotelområdet. Vil man hellere bade i havet, har Banyan Tree Al Wadi sin egen beach club, hvortil der er gratis transport med hotellets egne busser. Turen tager ca. 20 minutter. Vil man slappe af, lokker hotellet også med en stor spa. På spaens 4.000 m2 tilbydes mange forskellige skønhedsbehandlinger og massage.

Banyan Tree Al Wadi er også det perfekte udgangspunkt, hvis man vil opdage ørkenen og bjergene i området. Hotellet arrangerer safari til flere spændende steder i nærheden.

Med Spies’ ruteflyspakke er det nemt at booke en rejse til Banyan Tree Al Wadi. Flyet lander i Dubai, og transfer til rejsemålet Ras Al Khaimah og hotellet tager ca. 2 timer.

Priseksempel
Fem nætter på hotel Banyan Tree Al Wadi (kategori 5) i Ras Al Khaimah samt direkte fly (Emirates) med afrejse den 13. januar 2016 fra Københavns Lufthavn og ophold i delt dobbeltværelse i egen villa med pool inkl. morgenmadsbuffet: kr. 16.844,- pr. person.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler under Rejse Nyheder
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Rejse Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Mandelsplitter
Vaniljekranse
Mad der sætter gang i forbrændingen
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Kartoffelsuppe
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds