ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Gamle mænd er farlige. Fremtiden er dem ligegyldig.
George Bernard Shaw

Ny Seat Ibiza Cupra

Seat Ibiza Cupra anno 2016

Første generation af Ibiza Cupra kom på gaden i 1996, og siden da har de yderst dynamiske Cupra-modeller udviklet sig til at blive centrale elementer for Seat mærket. Næste kapitel i denne historie skrives af den nye Ibiza Cupra: 192 hk, elektronisk differentialespærring XDS, højtydende bremser, Cupra Drive Profile med justerbar støddæmpning – det høje teknologiske niveau i den nye Ibiza Cupra er lige så givet som det omfattende udstyrsniveau med innovative detaljer. Et eksempel er det nye Seat infotainmentsystem med eksklusive løsninger til optimal integrering af smartphones med Full Link.

Den nye 1.8 TSI-motor med turbolader og kombineret direkte/indirekte indsprøjtningssystem er et kompakt stykke hightech, som sikrer ekstraordinært raffinerede præstationer med sine 192 hk. Ydelsen er 12 hk højere end forgængermodellens, men den største fordel ligger i drejningsmomentet. I stedet for hidtil 250 Nm er der nu 320 Nm til rådighed – i et ekstremt bredt omdrejningsområde fra 1.450 til 4.200 omdr./min. Det sikrer en utroligt kraftfuld fremdrift i alle situationer. En accelerationstid fra 0 til 100 km/h på 6,7 sek. og en tophastighed på 235 km/h placerer bilen i den absolutte superliga for kompakte sportsbiler. I forbindelse med udviklingen af denne motor var der særlig fokus på forbrændingsprocessen. Foruden FSI direkte brændstofindsprøjtning har den 1,8-liters TSI-motor et inddirekte indsprøjtningssystem, som sprøjter brændstof ind for enden af indsugningsmanifolden i nærheden af vendeflapperne, hvor brændstoffet hvirvles intensivt rundt sammen med luften. Indirekte indsprøjtning anvendes i dellast, så brændstofforbruget og CO2-emissionerne reduceres.

Udtryksfuldt design med kraftfulde linjer
Det udtryksfulde design viser karakteren af den nye Ibiza Cupra ved første øjekast – denne dynamiske kompakte bil har et kraftfuldt og muskuløst udseende. Det udvendige design er stadig meget moderne og modtages utroligt positivt af både kunderne og de potentielle købere. De standardmonterede bixenonlygters kantede linjer er et kendetegn for det nye SEAT designsprog, og de er perfekt integrerede i Ibizas skulpturelle udformning. LED-dagskørelyset følger forlygternes form og giver et unikt lysindtryk ligesom LED-baglygterne.

Sideprofilen af den 3-dørs coupé er meget livlig takket være de skarpe linjer og kanter. De markante bageste skuldre og de eksklusive 17"-fælge understreger dens præstationer. Sidespejlene i sort højglans udgør en klar kontrast til Ibiza Cupras lakfarve. Den kraftfulde bagende understreger endnu en gang den særlige rolle, som Ibiza CUPRA spiller blandt de kompakte sportsvogne, med den brede stødfanger, den markante diffusor i mat sort, som indeholder det trapezformede afgangsrør.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Subaru
 Hyundai
 Ford
 Andre artikler under Bil Nyheder
Seat Tarraco
Den nye store SUV fra Seat kommer med masser af standardudstyr...
Læs mere
VW Golf GTI TCR
GTI TCR er inspireret af baneraceren af samme navn, og den succesfulde baneracers specifikationer har præget...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
La Biosthétiques flotte looks på Berlin Fashion Week
Rens morgen og aften
Husk komplimenterne
Helsinki
Hold din krop sund og smuk
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds