ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

Ny Seat Ibiza Cupra

Seat Ibiza Cupra anno 2016

Første generation af Ibiza Cupra kom på gaden i 1996, og siden da har de yderst dynamiske Cupra-modeller udviklet sig til at blive centrale elementer for Seat mærket. Næste kapitel i denne historie skrives af den nye Ibiza Cupra: 192 hk, elektronisk differentialespærring XDS, højtydende bremser, Cupra Drive Profile med justerbar støddæmpning – det høje teknologiske niveau i den nye Ibiza Cupra er lige så givet som det omfattende udstyrsniveau med innovative detaljer. Et eksempel er det nye Seat infotainmentsystem med eksklusive løsninger til optimal integrering af smartphones med Full Link.

Den nye 1.8 TSI-motor med turbolader og kombineret direkte/indirekte indsprøjtningssystem er et kompakt stykke hightech, som sikrer ekstraordinært raffinerede præstationer med sine 192 hk. Ydelsen er 12 hk højere end forgængermodellens, men den største fordel ligger i drejningsmomentet. I stedet for hidtil 250 Nm er der nu 320 Nm til rådighed – i et ekstremt bredt omdrejningsområde fra 1.450 til 4.200 omdr./min. Det sikrer en utroligt kraftfuld fremdrift i alle situationer. En accelerationstid fra 0 til 100 km/h på 6,7 sek. og en tophastighed på 235 km/h placerer bilen i den absolutte superliga for kompakte sportsbiler. I forbindelse med udviklingen af denne motor var der særlig fokus på forbrændingsprocessen. Foruden FSI direkte brændstofindsprøjtning har den 1,8-liters TSI-motor et inddirekte indsprøjtningssystem, som sprøjter brændstof ind for enden af indsugningsmanifolden i nærheden af vendeflapperne, hvor brændstoffet hvirvles intensivt rundt sammen med luften. Indirekte indsprøjtning anvendes i dellast, så brændstofforbruget og CO2-emissionerne reduceres.

Udtryksfuldt design med kraftfulde linjer
Det udtryksfulde design viser karakteren af den nye Ibiza Cupra ved første øjekast – denne dynamiske kompakte bil har et kraftfuldt og muskuløst udseende. Det udvendige design er stadig meget moderne og modtages utroligt positivt af både kunderne og de potentielle købere. De standardmonterede bixenonlygters kantede linjer er et kendetegn for det nye SEAT designsprog, og de er perfekt integrerede i Ibizas skulpturelle udformning. LED-dagskørelyset følger forlygternes form og giver et unikt lysindtryk ligesom LED-baglygterne.

Sideprofilen af den 3-dørs coupé er meget livlig takket være de skarpe linjer og kanter. De markante bageste skuldre og de eksklusive 17"-fælge understreger dens præstationer. Sidespejlene i sort højglans udgør en klar kontrast til Ibiza Cupras lakfarve. Den kraftfulde bagende understreger endnu en gang den særlige rolle, som Ibiza CUPRA spiller blandt de kompakte sportsvogne, med den brede stødfanger, den markante diffusor i mat sort, som indeholder det trapezformede afgangsrør.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Subaru
 Chevrolet
 Hyundai
 Andre artikler under Bil Nyheder
VW Arteon
Arteon er navnet på Volkswagens nye eksklusive topmodel, der forener et karismatisk og elegant...
Læs mere
Skoda Karoq
Karoq er en helt ny særdeles rummelig SUV fra Skoda...
Læs mere
VW up! GTI
Med den nye up! GTI bygger Volkswagen bro over fire årtier...
Læs mere
Suzuki Ignis
Med introduktionen af den ny Ignis får markedet for første gang en mini-SUV...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Maria Nila Volume
Peak Performance vinter 2017
Efterår/vinter kollektionen 2017-18 fra La Biosthetique
La Biosthetique Daylight Glam
La Biosthetique Menulphia Jeunesse Contour
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds