ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

Ny Audi A4 allroad quattro

Ny Audi A4 allroad quattro

Den nye Audi A4 allroad quattro fortsætter stilen med det selvstændige og muskuløse design fra forgængeren. De kraftfulde og brede hjulkasser og den bageste stødfanger er holdt i mat strukturgrå eller lakeret i bilens farve, mens det robuste bundskjold og hækdiffusoren er udført i selenitsølv. Den sportslige front med forlygter med indhak, den særlige stødfanger og modelspecifikke luftindtag understreger de udadvendte karaktertræk, og den markant udformede singleframe-grill prydes af lodrette kromlameller. "allroad"-logoer sidder på forskærmene og bagklappen, og den forhøjede tagræling fuldender det typiske "allroad"-look.

De kraftfulde TFSI- og TDI-motorer til Audi A4 allroad quattro byder på forøgede præstationer og forbedret effektivitet. TFSI-motoren og de fem TDI-motorer yder mellem 150 hk og 272 hk – op til 27 hk mere end i forgængeren. Samtidig sænker Audi CO2-emissionerne med op til 21 gram pr. kilometer. Kraftoverføringen udføres af en 6-trins manuel gearkasse, den nye 7-trins S tronic eller den videreudviklede 8-trins tiptronic. quattro-firehjulstrækket er naturligvis standardudstyr.

Undervognen, der er hævet 23 mm i forhold til Audi A4 Avant, og de større fælge giver tilsammen 34 mm mere frihøjde. Som et alternativ til standardundervognen tilbyder Audi en undervogn med støddæmperregulering. Med et tryk på en knap kan føreren vælge grundindstilling til systemet i Audi drive select.

Køredynamiksystemet Audi drive select byder desuden på et udvidet funktionsomfang i den nye Audi A4 allroad quattro. Ud over de velkendte indstillinger comfort, auto, dynamic, efficiency og individual kan man også vælge indstillingen offroad til kørsel uden for asfalterede veje. På forakslen på den nye Audi A4 allroad quattro anvendes der en videreudviklet femleddet aksel, og bagpå afløses forgængerens trapezaksel af en femleddet konstruktion.

Den nye Audi A4 allroad quattro kører som standard på 17" letmetalfælge i multieget design. I fællesskab med quattro GmbH tilbyder Audi som ekstraudstyr varianter i størrelserne 17"-19". De indvendigt ventilerede bremseskiver på forakslen har en diameter på op til 338 mm.

Bagagerummet har plads til 505 l bagage, og når bagsæderyglænet er klappet frem, er der en volumen på 1.510 l til rådighed. Den elektriske bagagerumsafdækning og den elektriske funktion til bagklappen er standard. Som ekstraudstyr tilbyder Audi en sensorstyring hertil. Som ekstraudstyr kan kunderne desuden bestille et drejeligt anhængertræk, som kører ud elektronisk med et tryk på en knap.

Ligesom i resten af A4-modelrækken har interiøret et eksklusivt præg, og en lang række topmoderne infotainmentmuligheder understreger denne karakter. De centrale elementer er Audi virtual cockpit og det nye MMI-betjeningskoncept. De mangfoldige Audi connect-tjenester, Audi smartphone interface og Audi phone box med induktiv opladningsmulighed byder på onlineinfotainment og smartphoneopkobling af nyeste generation. Med Bang & Olufsen Sound System tilbyder Audi som den første producent 3D-lyd med i alt 19 højttalere i firmabilsklassen.

Samtlige førerassistent- og sikkerhedssystemer fra A4-modelrækken fås også til den nye A4 allroad quattro. Af højdepunkter kan nævnes den forudseende effektivitetsassistent, udstigningsadvarslen og adaptive cruise control Stop&Go inklusive køassistent. Som noget nyt fås anhængerassistenten. Den gør det lettere at manøvrere med en anhænger via MMI-betjeningsenheden.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Ford
 Subaru
 Hyundai
 Andre artikler under Bil Nyheder
Seat Tarraco
Den nye store SUV fra Seat kommer med masser af standardudstyr...
Læs mere
VW Golf GTI TCR
GTI TCR er inspireret af baneraceren af samme navn, og den succesfulde baneracers specifikationer har præget...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
La Biosthétiques flotte looks på Berlin Fashion Week
Rens morgen og aften
Husk komplimenterne
Helsinki
Hold din krop sund og smuk
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds