ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Wifi på rejsen

Danskerne vil nødigt undvære wifi på rejsen

Danskerne prioriterer adgang til WiFi højere end både havudsigt, roomservice og minibar, når de bor på hotel i udlandet. Det viser en ny undersøgelse fra Wilke. Her svarer 40 procent af danskerne, at de nødigt vil undvære adgang til WiFi på hotellet. Hos teleselskabet 3, der med konceptet 3LikeHome har droppet roamingafgifterne i 28 lande, genkender man tendensen:

”Tallene viser, at det er rigtig vigtigt for danskerne, at de kan være online på rejsen. Og selvom hotellets WiFi kan være en udmærket løsning, så er det også stærkt begrænsende, når man eksempelvis kun kan gå online fra hotellets reception. For os betyder det meget, at vi kan tilbyde kunderne frihed på rejsen og med 3LikeHome kan vores kunder bruge mobilen ligesom derhjemme og gå online, når og hvor de vil,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

Mobilen er den moderne rejsendes søkort
3 har for nylig spurgt 4.400 kunder, hvorvidt selskabets 3LikeHome-koncept vil have betydning for næste valg af rejsedestination. Her svarer 10 procent af kunderne ’Ja’ og 19 procent af kunderne ’Måske’. I 2014 var det kun 5 procent, der svarede ’Ja’ til samme spørgsmål. David Elsass fortæller:

”Vores interne analyser bekræfter tendensen. Vi ved, at smartphonen giver frihed til impulsive oplevelser på ferien. Man slipper for at planlægge dagens seværdigheder hjemmefra, fordi man altid kan Google sig frem til interessante attraktioner i området og bruge mobilens GPS, hvis man skulle fare vild. Man kan sige, at smartphonen er den moderne rejsendes søkort. Og det er netop på rejsen, at vi virkelig drager fordel af mobilens mange muligheder, når vi bruger apps som Triplt til at holde styr på rejsedokumenter, Uber til at komme fra lufthavnen til hotellet og Google Maps til at finde rundt på destinationen.”

Udvalgte resultater fra undersøgelsen
Hvad vil du nødigt undvære på et hotel i udlandet?
- Adgang til WiFi: 40 %
- Restaurant: 15 %
- Andet: 13 %
- Balkon: 11 %
- Pool: 10 %
- Havudsigt: 4 %
- Roomservice: 3 %
- Adgang til fitness, motionsrum eller spa: 2 %
- Minibar på værelset: 2 %

Om undersøgelsen
Undersøgelsen er gennemført i Wilkes webpanel Wilke Wisdom og er repræsentativt fordelt blandt danskere over 18 år. Der er gennemført i alt 1004 interviews. Undersøgelsen er gennemført i perioden 15.01.16 - 24.01.16.

Om 3LikeHome
Med 3LikeHome kan 3’s privat- og erhvervskunder bruge deres smartphone i USA, Singapore, Puerto Rico, Amerikanske Jomfruøer samt det meste af Europa til samme pris som i Danmark.

3LikeHome omfatter i alt 28 lande: Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, Puerto Rico, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, USA, Wales og Østrig.

Med 3LikeHome kan man surfe løs med den mængde data, man har inkluderet i sit abonnement – dog højst 10 GB, samt ringe og sende SMS’er til alle danske numre.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler under Rejse Nyheder
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Rejse Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Hold gang i romancen
Vaniljekranse
Husk komplimenterne
Et godt grin er guld værd
Kylling og rejer i kokossovs
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds