ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Meyers Simremad

Simremad af Claus Meyer

"Jeg tror, det er, fordi denne særlige måde at lave mad på knytter sig til en særlig måde at være sammen på. Det er de dage, hvor man går til og fra køkkenet, mens duftene intensiveres. Hvor man laver alt muligt andet, mens tiden langsomt, men sikkert tikker frem mod et fælles aftensmåltid. Den magiske ingrediens, der får den slags dage til at skille sig ud fra alle de andre, er selvfølgelig tid. God tid. Den samme ingrediens, der gør hele forskellen i støbejernsgryden eller stegesoen. Denne bog handler om den slags måltider. Langsom mad."

Sådan skriver Claus Meyer i forordet til sin nye, store, smukke og lækre kogebog "Simremad."

Simremad er robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt langsomt, mens du laver alt mulig andet. Med sædvanlig indlevelse og pædagogisksans introducerer Claus Meyer de opskrifter, teknikker og remedier, der er nøglen til succes i simregryden. Meyers Simremad er en grundbog, der lærer dig alt om, hvordan du får det bedste ud af en simreret.

På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

Princippet er helt enkelt: Du skal bruge en eller anden form for beholder, nogle gode råvarer, noget væske og en varmekilde. Allerede her er du egentlig ret lang, men med hjælp fra denne bog, har du mulighed for at forstå de kemiske processer bag det, der sker nede i gryden. Med den viden bliver du hurtigt i stand til at behandle dine råvarer på en måde, der vil give dig et meget mere smagfuldt resultat.

Bogens mange indbydende opskrifter er inspireret af alverdens køkkener.

Titel: Simremad
Forfatter: Claus Meyer

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Jesper Holm
 Faber
 Natuzzi
 UnderCover by LE KLINT
 Menu
 Andre artikler under Kogebøger
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kogebøger via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Overgrebet
Hold gang i romancen
Dage i Cap May
Mad der sætter gang i forbrændingen
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds