ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Smart ny Renault Scenic

Smart ny Renault Scenic med 20" hjul som standard!

Den nye Renault Scenic skiller sig i den grad ud fra mængden af anonyme familieflyttere. Med 20 tommer hjul som standard, og med et potent udseende, forenes praktik og passion.

Den nye Renault Scenic er vokset på alle ledder og kanter. Den er blevet 13 mm højere, 40 mm længere, 20 mm bredere og akselafstanden er øget med 32 mm. Også i bagagerummet er der blevet mere plads. Med plads til 572 liter kan det sluge det meste. Har man mere brug for at transportere bagage end passagerer kan sæderne i ny Scenic, ganske som storebror Espace, lægges ned ved et enkelt tryk på en knap fra bagagerummet. Enkeltvis, eller alle på samme tid. Det er praktisk og nemt.

Scenic har altid betydet masser af plads og intelligente løsninger til opbevaring af alverdens ting og sager. Den tankegang er ført videre i den nye Scenic. I alt er der plads til 63 liter gemt af vejen i forskellige rum. Blandt andet i den flytbare midterkonsol og i dørene

Avanceret teknologi
Den nye Renault Scenic er som den første bil fra Renault udstyret med Active Emergency Braking System. Systemet, der virker helt op til 60 km/t, bremser automatisk bilen helt op i tilfælde af eksempelvis en fodgænger, der går ud foran bilen, hvor føreren ikke selv reagerer. Men der er mange andre sikre tekniske detaljer i bilen, der hjælper med til at øge sikkerheden. Den kan fås med adaptiv fartpilot, der virker op til 160 km/t, og så har bilen også lane keeping assist system. Bevæger man sig over i en anden vejbane uden at give tegn, retter bilen sig selv op igen. Og så er bilen udstyret med automatisk op og nedblænding.

Ud over dette fås Scenic jo med helt samme teknologi som både Espace, Talisman og den nye Mégane. Det vil sige mulighed for enten 7 tommer skærm eller 8,7 tommer stor touch skærm med R- Link 2 systemet. High end modellen fås naturligvis også med omfattende Bose anlæg. I systemet er naturligvis også Ambient lightling systemet samt head up display.

Kernen til køreglæde er naturligvis også motorer. Og her er der hele seks dieselmotorer og to benzinmotorer at vælge imellem. Og den ene af dieselmotoren er en hybrid assist.

Mindste motor er en 95 hk diesel med manuelt gear. Dernæst kommer tre versioner af den 110 hk diesel. En med manuelt gear, en med 7-trins EDC gear og den sidste med Hybrid Assist mulighed. Ønsker man mere power kan man også få en 130 hk diesel med manuel gearkasse og som rosinen i pølseenden også en 165 hk version med seks trins EDC gearkasse.

Ønsker man benzinversionen er der valg mellem en 115 hk og en 130 hk. Begge er med seks trins manuel gearkasse.

Om alle motorversioner kommer til Danmark er endnu usikkert. Den nye Scenic forventes klar, sammen med storebror Grand Scenic, på det danske marked sidst på året.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Ford
 Subaru
 Hyundai
 Andre artikler under Bil Nyheder
Kia XCeed
Med et flot, udtryksfuldt og moderne design – er den nye Kia XCeed et sporty alternativ til traditionelle SUV’er...
Læs mere
Facelift til Porsche Macan
Den nye Macan lanceres med en effektiv toliters firecylindret turbobenzinmotor med ny...
Læs mere
Ford Puma
Den nye Ford Puma viser nye sider for både Ford og klassen for kompakte crossover- og SUV-modeller...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
En duft af dig
Blåbærmuffins
Alle mennesker har en fortid
Hurtig makeup
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds