ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Eksklusiv oase – 1 time fra København

Villa Strandvägen

Sverige har længe været en af de helt store favoritter, når det kommer til spa og wellness. Især Ystad Saltsjöbad har udmærket sig med priser og gode anmeldelser. Nu udvider hotellet perlerækken af stilfulde oplevelser med en nyligt renoveret villa, der oprindeligt blev opført i 1899. Bygningen hedder Villa Strandvägen og byder på syv unikke, eksklusive værelser samt en gourmet restaurant.

Villa Strandvägen ligger for sig selv som en fredfyldt oase fra fordums tid. På verandaen og de små balkoner står store flydere af kurvestole klar til afslapning og hygge, mens der i haven er en opvarmet, privat pool kun til villaens gæster. Stranden og havet er selvfølgelig kun er kort spadseretur væk, og så kan gæsterne naturligvis også benytte sig af Ystad Saltsjöbads mange lækre spa-faciliteter, der findes mindre end 200 meter fra villaen.

Hjemlig luksus for de kræsne
I mange år har Ystad Saltsjöbad været en af de foretrukne destinationer for de fleste skandinavere, hvad angår spa-faciliteter og afslapning. Det hænger sammen med de høje standarder inden for spa-området, men i særdeleshed også indretning og atmosfære. Villa Strandvägen er ingen undtagelse. Villaen er indrettet i moderne, romantisk stil med masser af intimitet og personlighed overalt. Der er kælet for detaljerne og de eksklusive materialer – men uden at gå på kompromis med den hyggelige stemning, som en smuk gammel villa indbyder til. Et perfekt ferieparadis for de kræsne gæster, der ønsker lidt mere på deres rejse. De syv, unikt indrettede værelser gør Villa Strandvägen til en ekstra fredfyldt og enestående luksuriøs ferieoplevelse.

Stjernekok i stueetagen
Villa Strandvägen er det ultimative tilflugtssted for både private selskaber, forretningsmøder og parret, der bare har brug for mere plads og lidt ekstra at føle sig hjemme i. Udover den afsides beliggenhed er stueetagen indrettet som restaurant – men ikke hvilken som helst. Restauranten er også i en gastronomisk særklasse, for den ledes til dagligt af Daniel Müllern – en af Sveriges absolutte stjernekokke. Med plads til omkring 40 mennesker i restauranten er der også dømt hygge her, hvor køkkenet serverer rustikt og klassisk cuisine med et moderne twist – perfekt til den romantiske villastemning.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler under Rejse Nyheder
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Rejse Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Hold gang i romancen
Vaniljekranse
Husk komplimenterne
Et godt grin er guld værd
Kylling og rejer i kokossovs
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds