ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

En snaps til dig, der ikke kan lide snaps

Aalborg Halv

Snapsen har i generationer været en essentiel del af årets højtider, men mange bryder sig ikke om den kraftige smag og høje alkoholstyrke. Derfor lancerer Aalborg Akvavit nu Aalborg Halv, der – som navnet antyder – er halvt så stærk som en klassisk Aalborg Taffel Akvavit i alkoholprocent og har en blid smag med appel til folk, som foretrækker et mildere alternativ til den traditionelle snaps.

Julen er lige rundt om hjørnet. Det samme gælder julefrokosterne, og hertil hører den traditionelle fællesskål i et lille glas med snaps. Det er ikke alle, der er lige begejstrede for de kraftige, traditionelle akvavitter og julesnapse, og for nogen skåles der snarere af pligt end af lysten til at smage på det lille glas.

Mild snaps – let på alkohol
Med Aalborg Akvavits nyeste lancering kan alle være med og til fulde nyde fællesskålen i snaps. Aalborg Halv spiller nemlig hverken med musklerne hvad angår procenter eller slagkraftige noter. Aalborg Halv er derimod blid i smagen og halvt så stærk som den klassiske Aalborg Taffel Akvavit. Dermed introduceres et mildt alternativ til de klassiske akvavitter – og det mildeste medlem i Aalborg-familien.

Blide strejf af citrus og anis
Aalborg Halv har en fyldig og rund smag med blide strejf af citrus og anis. Snapsen har en smuk og ravgylden farve, der skyldes de naturlige ingredienser, som også giver den blødere og mildere smag. Traditionen tro er der skabt en snaps med udgangspunkt i det gode håndværk, som i generationer har været kendetegnende for Aalborg Akvavit. Selvom man til dagligt ikke er den store fan af snaps, vil Aalborg Halv med garanti falde i god smag hele vejen rundt omkring julefrokostbordet.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler under Øl, Vin & Spiritus
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Øl, Vin & Spiritus via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Føntørring af håret - Gode råd når man har travlt
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Husk komplimenterne
Hjemmebagte burgerboller
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds