ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Kiefer Sutherland kommer til Danmark

Kiefer Sutherland kommer til Danmark

Den amerikanske skuespiller Kiefer Sutherland, som mange også kender som Jack Bauer fra action-serien "24 Timer", er koncertaktuel med touren "Not Enough Whiskey in Europe 2017" og spiller eneste koncert i Danmark på Skråen i Nordkraft torsdag den 1. juni 2017.

Kiefer Sutherland har været professionel skuespiller i over 30 år og har medvirket i en lang række stjernespækkede film og serier såsom ’Stand By Me’, ’The Lost Boys’, ’Young Guns’, ’Melancholia’, ’Forsaken’ og ’24 Timer’.

Men ukendt for mange, så har Kiefer Sutherland sideløbende med sin karriere også kastet sig ud i andre initiativer med samme engagement og vilje. Omkring 1992 var han kvægrancher og en konkurrencedygtig cowboy, mens han samtidig drev en succesfuld ranch med en partner i næsten et årti.

I 2002 startede Sutherland et lille pladeselskab sammen med musikpartneren og vennen Jude Cole. Pladeselskabet fik navner ’Ironworks’, og målet var at indspille lokale musikere og distribuere deres musik. Her arbejdede makkerparret blandt andet sammen med artister som Rocco DeLuca og Burden, HoneyHoney og Billy Boy On Poison. I 2009 forlod Sutherland pladeselskabet for at finde ud af, hvad han skulle kaste sig over som det næste.

I starten af 2015 spillede Sutherland to sange for Cole, som han selv havde skrevet og ønskede at optage som demoer, så andre kunstnere kunne indspille dem. Cole reagerede meget positivt, og ideen om et album begyndte at vokse. To sange blev til fire, mens fire sange blev til seks – og dette resulterede i 11 numre og Kiefer Sutherlands kommende debutalbum: ’Down In A Hole’.

Om albummet siger Sutherland: ”Dette er det tætteste, jeg kommer på noget, der minder om en dagbog. Alle sangene udspringer fra mine egne oplevelser og erfaringer. Der er noget meget tilfredsstillende over at kunne se tilbage på mit eget liv, både gode og dårlige tider, og udtrykke disse følelser i musik. Lige så meget som jeg har nydt at skrive og indspille sangene, så glæder jeg mig nu også meget over at kunne spille disse sange foran et publikum, hvilket var noget, jeg ikke havde regnet med!"

Billetter købes på Billetlugen.dk.Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Subaru
 Ford
 Hyundai
 Andre artikler under Musik
Iggy Pop til Tinderbox
Iggy Pop har udsendt plader siden 1968 og har enten som solist eller sammen med bandet The Stooges stået bag klassikere som...
Læs mere
Finske Alma sætter fuld smæk på girl power
Almas massive, tropiske poplyd er så ørehængende, at både MØ og Elton John har tilkendegivet deres begejstring...
Læs mere
Depeche Mode til Tinderbox
Verdensstjernerne giver deres første danske festivalkoncert nogensinde i Odense...
Læs mere
Festivalbilletter: Reglerne, hvis du fortryder købet
Salget af festivalbilletter er begyndt. Men husk at tænke dig om, inden du køber...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Musik via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Vaniljekranse
Hold gang i romancen
Kylling og rejer i kokossovs
Mad der sætter gang i forbrændingen
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds