ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Will Smith vært på "Vores utrolige planet"

Will Smith skal være vært på "Vores utrolige planet"

Hollywoodskuespilleren Will Smith skal være seernes guide i den nye 10 episoder lange serie "Vores utrolige planet" - en episk fortælling om planeten Jorden, set både ude fra rummet og via en rejse gennem ikke færre end 45 lande og seks kontinenter.

Skuespilleren Will Smith fik sit store gennembrud i serien "Rap fyr i L.A." og slog senere sit navn fast som én af de bedste skuespillere i Hollywood med film som "Jagten på lykke", "Men in Black I, II, III" og "Ali". Nu skal han prøve kræfter med værtsrollen i National Geographic-serien "Vores utrolige planet" - en spændende og gådefuld rejse, der ser på planeten med både videnskabelige og nysgerrige øjne. "Vores utrolige planet" er en ekstraordinær fortælling om Jorden og besvarer spørgsmål om, hvorfor vores planet er så enestående og fyldt med liv modsat rummet omkring os.

Erfarne astronauter hjælper med at udforske Jordens spændende mysterier

Serien har allieret sig med en gruppe erfarne astronauter til at fortælle historien om Jorden ved blandt andet at se på planeten fra det ydre rum. Sammen tilføjer astronauterne Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison, Jerry Linenger, Mike Massimino, Leland Melvin, Nicole Stott og Peggy Whitson et unikt perspektiv til historien om Jorden og fortæller om deres egne oplevelser af Jorden set fra det ydre rum.

Astronauterne tilfører serien en dyb indsigt i historien om planeten, hvor de med videnskaben i hånden viser de små og store magiske tilfældigheder, der endte med at være helt afgørende for skabelsen af alt liv på Jorden.

Serien er produceret af den Oscar-nominerede filmskaber Darren Aronofsky (kendt for "Black Swan" og "Requiem for a Dream") samt den prisvindende Jane Root ("America The Story of Us").
Darren Aronofsky er begejstret for at samarbejde med én af sine yndlings skuespillere: "Jeg er henrykt over at have Will Smith om bord til at guide os gennem serien. Hans karisma, intelligens og medmenneskelighed vil i høj grad bidrage positivt til projektet, og invitere seerne indenfor til denne unikke fortælling om de forbløffende vidundere, som gør livet muligt på vores planet", siger Aronofsky.

"Vores mål med serien er at skabe og formidle faktuel viden og give seerne en uovertruffen filmisk oplevelse, som de aldrig har set før", fortæller Root. "Vi vil pakke videnskaben bag vores fantastiske planet ud og frembringe historier, der både er underholdende og provokerende - og hvem er bedre til det end den visionære Darren Aronofsky og hans partnere på Protozoa Pictures, den uforlignelige Will Smith og vores fantastiske hold af legendariske astronauter? "

"Vores utrolige planet" får premiere d. 25. marts 2018 på National Geographic.


Lagt på af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Chevrolet
 Subaru
 Ford
 Andre artikler under Film Gossip
Far til fire i solen
Familien er rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge...
Læs mere
National Geographic laver ny serie med Morgen freeman
National Geographics seere kan se frem til et stort 2018...
Læs mere
Antonio Banderas som Pablo Picasso
Pablo Picasso er én af det 20. århundredes mest indflydelsesrige og lovpriste kunstnere...
Læs mere
The Hitman's Bodyguard
Action-komedien 'The Hitman's Bodyguard' handler om top-livvagten Michael Bryce...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Film Gossip via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Blåbærmuffins
Husk komplimenterne
Et godt grin er guld værd
Sæt fokus på din søvn
Gå dig slank
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds