ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Ny Audi A7 Sportback

Den nye Audi A7 Sportback

A7 Sportbacks udvendige design repræsenterer et nyt designsprog, som Audi præsenterede med prologue-konceptbilen og satte i serieproduktion med den nye Audi A8. Med de store flader, skarpe kanter og de atletisk spændte linjer signalerer A7 dynamik og progressivitet fra alle vinkler. Ved forenden formidler den i forhold til Audi A8 bredere og lavere placerede singleframe-grill, de smalle forlygter, de markant udformede luftindtag og den lave forvogn indtrykket af en gran turismos sportslighed.
Audi A7 Sportback er en atletisk skulptur med en lang motorhjelm, lang akselafstand og korte overhæng. Markante konturer fremhæver fælgene, der måler op til 21”, og skaber en relation til Audis quattro-gener. Silhuetten bliver defineret af den dynamiske taglinje, der falder skarpt mod bagenden. Fire tal indrammer den store coupémodels sportslige karakter: Den er 4.969 mm lang, akselafstanden er 2.926 mm, og den er 1.908 mm bred – men kun 1.422 mm høj.

Interiøret
I interiøret smelter design og teknologi sammen på en unik måde. Kabinen i den nye Audi A7 Sportback har et reduceret og rent formsprog og hviler i en balance af spænding og coolness. Den horisontale linjeføring og det slanke instrumentpanel skaber en luftig pladsfornemmelse. Midterkonsollen, der orienterer sig mod føreren, understreger gran turismoens sportslige karakter. Fire væsentlige mantraer præger interiørkonceptet: progressivitet, sportslighed, intuitivitet og kvalitet.
Det øverste 10,1” display (ifm. MMI Navigation plus) er vendt mod føreren. Med dets black panel-look er det i slukket tilstand stort set integreret usynligt i instrumentpanelet – indrammet i en grafitgrå aluminiumsbøjle. Og det bærende element danner sin egen geometriske skulptur. Displayets brugerflade bliver vist, så snart bilen åbnes.

Mildhybridsystem
Alle motorer i den nye A7 Sportback er som standard udstyret med et nyt mildhybridsystem (MHEV), der øger komforten og effektiviteten. I forbindelse med V6-motorerne arbejder systemet med et 48-volts primært ledningsnet. En remstartergenerator (RSG) arbejder her sammen med et litium-ion-batteri og opnår ved deceleration en rekuperationseffekt på op til 12 kW. Ved hastigheder mellem 55 og 160 km/t kan den firedørs coupé rulle i påløb med standset motor og herefter starte komfortabelt igen ved hjælp af remstartergeneratoren.
Start-stop-funktionen er blevet udvidet markant og virker fra 22 km/t. I forbindelse med det standardmonterede frontkamera sker genstarten af motoren ved stilstand forudseende, så snart det forankørende køretøj sætter i gang. Ved reel kørsel reducerer MHEV-teknologien brændstofforbruget med op til 0,7 l pr. 100 km.
Den nye Audi A7 Sportback introduceres i første omgang med en 3.0 V6 TFSI motor. Den klangfuldt underspillede V6 turbo producerer 250 kW (340 hk) og 500 Nm, hvilket giver den 4-dørs coupe en tophastighed på 250 km/t og får den til at sprinte fra 0 til 100 km/t på 5,3 sekunder. 3.0 TFSI motoren er kombineret med en syv-trins S tronic dobbeltkoblingsgearkasse. Dens quattro firehjulstræk benytter den effektive ultrateknologi, der aktiverer baghjulstræk efter behov. Yderligere seks- og firecylindrede motorer, både benzin og diesel, følger kort tid efter produktionsstart.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Andre artikler under Bil Nyheder
Nissan LEAF
Den nye Nissan LEAF er næste generation af verdens mest solgte nul-emissions-elbil...
Læs mere
Klip for uopmærksom kørsel
Det er positivt, at man nu kan se frem til at få et klip i kørekortet, hvis man f.eks. taler i håndholdt mobil, skriver på tablets eller...
Læs mere
T-Roc - Helt ny SUV fra VW
Markedet for SUV’er boomer, specielt i klassen for kompakte SUV’er. Efter den succesfulde introduktion af...
Læs mere
Luksus fra Audi - Ny A8
Audi A8 er stilskabende – den markerer starten på en ny designæra for hele mærket...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Nye Spa of the World Body Washes
Mellisa ansigts- og kropsolie
Håndcreme fra Nilens Jord
Vegansk hudpleje fra The Body Shop
20 simple slanketips
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds