ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Kvinder dyrker storbyferie med veninden, mænd vil have partneren med

(Foto: Apollo)

Barcelona, Rom, London, Berlin og Stockholm. Storbyferie er en folkesport, som langt de fleste danskere dyrker en eller flere gange årligt.

Højsæsonen for at opdage storbyens fortræffeligheder er lige nu. Men chancen for, at mænd bliver inviteret med af deres kærester eller koner er mindre end det omvendte. Hver tredje kvinde foretrækker nemlig at rejse på storbyferie med en veninde fremfor med deres partnere. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.022 danskere fra hele landet.

Pasta ved Trevi-fontænen, shop amok i Selfridges eller en tur i Sagrada Familia. Storbyferie kombinerer alt det, som mange af os godt kan lide, når vi skal have et afbræk fra hverdagen: Kulinariske oplevelser, shopping og kultur.

Men mens langt de fleste (59 pct.) foretrækker at rejse på storbyferie med deres partner, så har kvinder større tendens til at ville opleve Paris, London og New Yorks fortræffeligheder med en udvalgt veninde.

Således svarer knap hver tredje (30 pct.) af alle kvinder, at de foretrækker at rejse på storbyferie med en veninde.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.022 danskere.

Mænd rejser mindre på storbyferie
Men måske er kvinder også bare mere tiltrukket af storbyrejser end mændene. Hver sjette mand (16 pct.) fortæller nemlig, at han aldrig rejser på storbyferie. Når han gør, så foretrækker han dog at rejse med sin partner (61 pct.) eller med hele familien (19 pct.). Mange (16 pct.) rejser dog også gerne med flere venner fremfor en enkelt.

”Mens kvinder som regel bestemmer både, hvor charterferien, rundrejsen og storbyferien går hen, så er der noget, som mænd stadig selv både bestemmer og tager initiativ til, og det er storbyferierne, hvor der er fokus på alt andet end shopping og museumsbesøg. I stedet er der fx fodbold eller andet sport på agendaen. Og i den forbindelse samler man ofte en hel gruppe venner, bestiller fly, hotel og fodboldbilletter og har en weekend uden koner og børn men med fokus på kvalitetstid og sportsnørderier med vennerne,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Her rejser vi hen dette forår
Hvad der er den specifikke agenda for dette forårs mange storbyrejser vides ikke præcist. Men hos Apollo er det særligt Budapest og Malta samt generelt rejser til USA og Italien, der er i vækst dette forår.

”I det hele taget har vi oplevet en vækst på over 30 pct. på storbyrejser dette forår sammenlignet med sidste år, så noget tyder på, at mange har trængt til et break ovenpå en vinter, der har føltes længere end nogensinde før. Særligt USA, og heriblandt Miami og New York, er vækstet rigtigt meget blandt vores rejsende,” afslører Glenn Bisgaard, der også fortæller, at de 5-stjernede hoteller er attraktive, når vi skal på storbyferie – hvad enten det er med manden, kæresten eller veninden.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler under Storbyferie
Prag
Prag er en storby i rivende fremdrift. Byen bliver mere og mere moderne som dagene går...
Læs mere
Lissabon
Den gamle romersk-arabiske havneby har udviklet sig til en imponerende, moderne metropol...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Storbyferie via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Ciabatta
Daglig motion
Et godt grin er guld værd
Hold din krop sund og smuk
Lev sundt året rundt
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds