ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Spies Cook's Club

Det første Cook’s Club åbner til juni på Kreta. Stilen er bohemeagtig med nedtonet luksus – en stil, som Spies har haft stor succes med på konceptet Casa Cook på Rhodos og Kos

Spies præsenterer nu et nyt hotelkoncept. Navnet er Cook's Club og målgruppen er nutidens moderne rejsende, hvor design, mad og drikke er i fokus. Det første hotel åbner til juni i Hersonissos på Kreta. I løbet af det kommende år er det planen at åbne yderligere 10-15 Cook's Club.

Konceptet er baseret på succesen med Casa Cook, Spies’ bohemeagtige hoteller for den moderne rejsende, der har høje krav til nedtonet luksus og lækkert design. Det nye Cook’s Club koncept vil være præget af cool design og en afslappet og utraditionel atmosfære, men til en pris, der kan tiltrække et bredt publikum

- På vores koncepthoteller bor vores mest tilfredse gæster. Cook's Club bliver trendige hoteller, der understøtter vores strategi om at udvikle attraktive koncepter til forskellige målgrupper. Her vil der være masser af nærvær, der går hånd i hånd med strandlivet. Det er vigtigt at udvikle nye koncepter for at imødekomme kundernes behov, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies

Det første Cook's Club på Kreta er et fuldstændig renoveret hotel med 148 værelser i det populære ferieområde Hersonissos på Kretas nordkyst. Hotellet er blevet totalt ombygget for at fokusere på enkle værelser med høj standard og fokus på god mad, gode drinks og f.eks. en DJ, der spiller loungemusik ved poolen. Designet er enkelt og afspejler trenden i alverdens storbyer med cool design og moderne mad, men ”oversat” til et herligt feriemiljø.

Hotellets hjerte er poolområdet med Cantina Restaurant. Her serveres det bedste af verdens street food kombineret med sund vegansk mad og lokale klassiske retter som moussaka og gyros. Åbningstiderne til både morgenmad og middag er udvidede for at forebygge ”feriestress”. Hotellets bar, Captain Cook, serverer snacks og cocktails med friske råvarer, herunder urter fra egen urtehave.

Indkvarteringen er i lejligheder med et lille køkken, og der vil også være lejligheder til dem, der rejser alene, for par og indkvartering for op til seks personer i samme lejlighed.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler under Rejse Nyheder
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Rejse Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Hold gang i romancen
Vaniljekranse
Husk komplimenterne
Et godt grin er guld værd
Kylling og rejer i kokossovs
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds