ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

Beopplay P6

Beoplay P6

Beoplay P6 er designet med stor fokus på detaljerne. Højttalerens form sikrer, at den står sikkert og stabilt, og den jævne overflade i aluminium gør det nemt at gribe fat i den fra enhver vinkel.

Den anodiserede og perleblæste skal i aluminium er forsynet med det karakteristiske hulmønster, der smyger sig elegant om hjørnerne for at sikre 360-graders lydspredning, mens den robuste dobbelte læderrem giver en varm kontrast og et touch af eksklusivitet og pålidelighed. Desuden er det muligt at bruge højttaleren i alle rum i hjemmet takket være det vand- og støvafvisende design.

Beslutningen om konstant at udfordre eksisterende produktionsteknikker har resulteret i det karakteristiske hulmønsterdesign, der karakteriserer højttalerserien, siger designer Cecilie Manz.

"Med Beoplay P6 satte vi nye standarder for bearbejdning af aluminium ved at flytte materialets fysiske grænser og fremhæve den tredimensionelle skal og dens hulmønster så meget som muligt. Denne detalje giver særlige egenskaber, der får lyden til at spredes jævnt i alle retninger, så den kan deles med menneskerne omkring dig. Designet tager højde for de to vigtigste måder at bruge Beoplay P6 på – stående et særligt sted i hjemmet, og mobiliteten, når du tager den med dig", siger Cecilie Manz, der for nylig blev kåret som Designer of the Year på Maison&Objet 2018.

Designet med diskrete referencer til tidligere produkter
Den enkle og brugervenlige grænseflade er designet med referencer til det ikoniske Bang & Olufsen Beomaster 6000-lydsystem. Beoplay P6 har integrerede fleksible knapper, som er fræset ind i aluminiumskabinettet og understreger håndværkets suveræne kvalitet. Materialets fleksible egenskaber og de fine udskæringer gør, at knapperne let kan trykkes ned for derefter at vende tilbage til deres oprindelige position.

Brugerfladen er forsynet med en OneTouch knap, der giver adgang til de intelligente funktioner. Få adgang til Siri eller Google Assistant på din telefon, modtag opkald, eller skift mellem ToneTouch forudindstillingerne via Beoplay App, og få en personlig musikoplevelse.

En kraftfuld og fyldig lydoplevelse
Beoplay P6 er perfekt til alle, der gerne vil opleve den berømte Bang & Olufsen Signature Sound overalt i hjemmet – eller udenfor med Beoplay P6, der leverer op til 16 timers afspilningstid. Lyden er finjusteret af de anerkendte Bang & Olufsenakustikere, og Beoplay P6 leverer kvalitetslyd i fuld båndbredde med en imponerende lydstyrke i forhold til dens størrelse.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Rosendahl
 Menu
 Subaru
 Jesper Holm
 Natuzzi
 Andre artikler under Gadgets
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Bose Soundwear Companion
SoundWear Companion højttaleren er udviklet til at holde dig forbundet med musikken, opkald og verden omkring dig...
Læs mere
Polaroid OneStep 2 VF
Polaroid Originals lancerer en ny version af sit succesfulde OneStep 2 instant-kamera. Den nye model hedder OneStep 2 VF...
Læs mere
Huaweis nye MediaPad M5
En af de udfordringer, tablets har haft, siden de kom på markedet, er deres skrøbelige glasskærm. Men det er fortid med Huaweis nye...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Gadgets via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Makeup tips
Pas på din hud
Shots til weekenden
Hold din krop sund og smuk
Italiensk brød
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds