ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro (Foto: OnePlus)

OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at kunne levere en lynhurtig brugeroplevelse som aldrig før.

Med forgængeren, OnePlus 7 Pro, introducerede OnePlus sin 90Hz Fluid Display-skærm, og den banebrydende skærm vender tilbage med OnePlus 7 Pro. Uanset om man surfer på nettet eller bladrer gennem billeder, sørger den superhurtige kant-til-kant-skærm for, at brugeren altid får den bedste oplevelse.

Med en QHD+ opløsning på 3120x1440 og 516 PPI (pixels per inch) på blødt, kurvet glas får brugerne en fantastisk skarp, responsiv og indlevende skærmoplevelse på OnePlus 7T Pro.

Tredobbelt kamerasystem
Med et kraftfuldt tredobbelt kamerasystem har brugerne næsten et komplet fotostudie med på farten. OnePlus' kendte kamerasoftware, UltraShot, er blevet forbedret, så det nu er muligt at få det bedste ud af både solnedgange, bjerglandskaber og mørke aftener.

OnePlus har tilføjet en ny makro-indstilling, så fotografer med OnePlus kan komme helt tæt på motivet. Samtidig introducerer OnePlus en hybrid-billedstabilisering, som kombinerer optisk og elektronisk billedstabilisering, hvilket giver skarpere og mere flydende videooptagelser.

Lynhurtig oplevelse med Qualcomm Snapdragon 855 Plus
Intet flagskib fra OnePlus er komplet uden forbedret ydeevne og opladning. Med den nye Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor har OnePlus 7T Pro 15 pct. hurtigere grafikgengivelse og højere processorhastighed, og sammen med lynhurtig UFS 3.0-lagerplads giver det en oplevelse, der er hurtigere end nogensinde før.

OnePlus' seneste skudt på stammen inden for hurtig opladning hedder Warp Charge 30T og giver 23 pct. hurtigere opladning samt mulighed for at oplade batteriet til 68 pct. på blot 30 min. Derudover muliggør den nye Warp Charge-teknologi, at telefonen forbliver afkølet under hurtigladning - selv når der spilles krævende spil samtidig.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Ford
 Subaru
 Hyundai
 Andre artikler under Mobil
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Mobil via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Vaniljekranse
Hold gang i romancen
Kylling og rejer i kokossovs
Mad der sætter gang i forbrændingen
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds