ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst.
Alfred Hitchcock

Køb flybilletten på internettet


Ny online service hos FDM travel dækker alverdens flyselskaber.

De attraktive priser på flyrejser - og danskernes lyst til mere individuelle ferier - får nu FDM travel til at udvide sine tilbud. Nu kan du selv bestille flybilletter online på www.fdm-travel.dk.

"Det er en alt-i-ét service, vi nu lancerer på nettet", fortæller indkøbschef Kirsten Møller. "Kunderne kan søge efter de bedste og billigste forbindelser til den ønskede destination, blandt alverdens flyselskaber på et og samme sted. Du kan booke billetter og ordne betalingen straks, fx med Dankort".

"Det skal være overskueligt og trygt, når man som kunde bevæger sig ud på et flybilletmarked, hvor priserne kan skifte fra time til time. Derfor har vi lagt ekstra vægt på brugervenligheden blandt andet med en logisk rækkefølge, hvor kunden klarer sin søgning og bestilling i 4 faser, og hele tiden bevarer overblikket". Han fortsætter: "Det går rigtig hurtigt. En typisk flyrejse for 4 personer tur/retur kan bestilles på under 10 minutter, og det kan have stor betydning ved fx. kampagnetilbud, siger Kirsten Møller. Som flykunde skal man kunne slå til her og nu, og derfor er vores billetsalg åbent døgnet rundt på internettet".

Den nye online bestilling gør det muligt at få et samlet overblik på ét sted. Kunderne kan på kort tid sammenligne priser og forbindelser, samt booke hos markedets flyselskaber uden at gå ind på de enkelte selskabers website ét efter ét. Kommer kunderne i tvivl om noget, støttes den nye online flybestilling af personlig service på telefonen frem til kl. 21 på hverdage og fra 10 - 16 i weekender. Her vil erfarne rejsekonsulenter sidde klar med hjælp ferieassistance i øvrigt, fx. bestilling af hotelværelse, lejlighed, feriehus, billeje.

Forventningerne til det nye online salg af flybilletter er store hos FDM travel. "Allerede i dag, hvor vi er mest kendt for kør-selv ferier, sender vi halvdelen af vores kunder af sted med fly, siger Kirsten Møller". Hun fortsætter: "Tallet vokser. Flere og flere danskere foretrækker at rejse med fly, når de skal på ferie, hvilket naturligvis hænger sammen med de faldende billetpriser. Samtidig bruger flere og flere internettet til at booke, når de har bedst tid, oftest efter arbejde. Det er en udvikling, der ser ud til at fortsætte".

FDM travel er "Danmarks bedste ferierejsebureau"
- valgt af danske ferierejsende ved Danish Travel Award 2003.Skrevet 9. marts 2004 af Katja Christensen
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler under Rejse Nyheder
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Rejse Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Æbletærte med kanel
Hold din krop sund og smuk
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Kylling og rejer i kokossovs
Cafe latte i tre variationer
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds