| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde. | Bertrand Russel |
|
| | | |
| | | Æbletærte med kanel |
| Nyd duften og smagen af en hjemmebagt æbletærte med kanel. Ingredienser: 150 g smør 250 g sukker 1 stang vanille 4 æg 150 g mel 1 tsk bagepulver 8 Ingrid Marie æbler 1 spsk kanel 3 spsk perlesukker Cremefraiche Strøsukker Fremgangsmåde: Smørret piskes sammen med sukkeret og marven af vanillen indtil det er hvidt. Æggene røres i lidt af gangen, og til sidst vendes mel og bagepulver i dejen. Æblerne skrælles og deles i 8 både hver, kernehuset skæres fra. Fordel et stykke smurt bagepapir på en kageform og drys med sukker. Fordel dejen i formen og læg æblebådene helt tæt over, så de dækker dejen. Drys derefter med perlesukker og stødt kanel. Bag kagen i forvarmet ovn ved 175 grader i 35-40 minutter. Server æblekagen lun med cremefraiche som tilbehør. | | |
| Skrevet af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
Få de nyeste artikler fra Bageopskrifter via RSS |  |
|
| | | | | | | |
|
| | |