ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Lancôme Homme Mat Control


Lancôme Homme Mat Control er et nyt målrettet hudplejeprogram til mænd, der straks giver resultater og effektivt får styr på den fedtede hud.

17% af alle mænd har problemer med urenheder og fedtet hud. Det er der ingen grund til at acceptere, for det er faktisk nemt at gøre noget både mærkbart og synligt ved det. Lancôme har skræddersyet et superenkelt maskulint plejeprogram, der er let at integrere i den daglige barberrutine og som hurtigt bringer huden i sund balance.

Mat Control Cleansing Gel er en vaskegelé, der for alvor renser i dybden. På den fugtede hud bliver den til et behageligt skum, der effektivt vasker overflødigt talg, snavs og det grå og triste slør af døde hudceller bort. Dens bakteriehæmmende virkning holder huden frisk og ren og forhindrer nye urenheder i at udvikles. Samtidig forbliver huden mat og fri for den glinsende overflade, der normalt kendetegner den fedtede hud. Mat Control Cleansing Gel er emballeret i en lysblå metalic tube med en nem transparent fliptop. Den bruges morgen og aften - før eventuel barbering - og gerne under bruseren, for der tager det blot et øjeblik at skumme vaskegeléen op og skylle ansigtet grundigt rent.

24HR Mat Control Moisturizer er målrettet fugtpleje til fedtet hud. En ultrafrisk, let flydende cremegelé, der tilfører huden præcis den mængde livsvigtig fugt al hud har behov for - helt uden at fedte. Et system af aktive ingredienser kaldet Dermo GPS peeler hudens overflade skånsomt med en mild salicylsyre, mens zink hæmmer talgproduktionen. Mikroskopiske korn af silica opsuger overflødigt fedt. Alpha Bisabolol forebygger og lindrer irritationer, og E-vitamin sørger for at huden er maksimalt beskyttet døgnet rundt. Desuden indeholder 24HR Mat Control Moisturizer den samme Actiskin Complex, der er specielt udviklet til hele Lancôme Homme serien. Emballagen er ligesom Lancôme Homme Mat Control en metalic blå tube med en nem fliptop. 24HR Mat Control Moisturizer bruges om morgenen efter barbering og eventuelt igen om aftenen - alt efter behov.

Lancôme Homme Cool & Mat Face Towelettes. Ansigtsservietter - lige til at have med i lommen over alt! Herligt forfriskende - imprægneret med kølende, velduftende og matterende ingredienser der vedvarende opsuger al overflødig fedt. Et genialt produkt, der giver en skøn veloplagt fornemmelse og et garanteret velplejet udseende på få sekunder - når som helst og hvor som helst. Servietterne fås i en æske med 30 stk. emballeret á 10 stk. i hermetisk luft- og vandtæt plastpakke med smart luk-let åbning oven på.

Lancôme Homme Mat Control Cleansing Gel 100 ml koster 165 kroner.
Lancôme Homme Mat Control Moisturizer 50 ml. koster 275 kroner.
Lancôme Homme Cool Mat Towelettes 3x10 stk. koster 195 kroner.

I Lancôme Homme serien lanceres yderligere 2 alkoholfrie deodoranter med anti-perspirante egenskaber. Lancôme Homme Roll-on Deodorant og Lancôme Homme Stick Deodorant. Begge regulerer svedproduktionen og indeholder antibakterielle ingredienser, der sikrer total komfort og effektivitet hele dagen. Trænger hurtigt ind i huden og dufter mildt af Lancôme Homme. Lancôme Homme Roll-on Deodorant og Lancôme Homme Stick Deodorant koster begge 145 kroner.Skrevet 19. september 2004 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 IdHAIR Company A/S
 Herban Cowboy
 Philips
 The Organic Pharmacy
 label-men
 La Biosthetique
 Andre artikler under Kropspleje
Skånsom barbering
Barbering kan være en hård omgang for huden. Derfor er det vigtig at være opmærksom på at give huden den rigtige pleje...
Læs mere
Hårprodukter fra Antonio Axu
Det svenske hårbrand, Antonio Axu Hair Couture, introducerer tre nyheder...
Læs mere
Björn Axén Hårbørster
Nu lancerer det svenske frisørbrand, Björn Axén, fire professionelle favorit-børster, som alle behandler hår og hårbund...
Læs mere
La Biosthetique Molding Cream
Modelleringscremen indeholder særlige hydrofile fibre, som bliver flydende, når de...
Læs mere
Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask
Efterårets skiftende vejr kan være hårdt for huden...
Læs mere
Styling Paste fra Hårklinikken
Den ultralette, ikke-fedtende og veganske styling paste fra Hårklinikken indeholder...
Læs mere
 ZoomRooms
 American Crew
 Herban Cowboy
 hh simonsen®
 IdHAIR Company A/S
 La Biosthetique
 label-men
 Philips
 The Organic Pharmacy
 Weleda
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kropspleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Kend din hårtype
Ciabatta
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds