ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når man endelig er tilfreds, er der altid nogle, som er utilfredse med, at man er tilfreds, og det gør en utilfreds.
Storm P

armani black code


Ny designerduft fra Giorgio Armani - til ham, der er i en klasse for sig, har ægte stil og kender dresskoderne.

armani black code er ny i Giorgio Armanis kollektion af designerdufte. En limousineduft i topklasse. Maskulin og superelegant. Skabt til ham der behersker etikette og kender koderne. Han bærer smoking med lethed, er sikker, galant, karismatisk og charmerende. På en helt selvfølgelig og naturlig måde.

armani black code er en klassisk orientalsk duft, komponeret af udsøgte ingredienser. 5 år har det taget at udvælge de sjældne og ædle ekstrakter, der tilsammen er blevet til en ny signaturduft helt i tråd og på niveau med al Armani design. Det absolut bedste af det bedste.

armani black code er Giorgio Armanis første orientalske duft til mænd. Moderne og tidløs på en gang. Superelegant og sensuel på en sofistikeret underspillet måde. En karakterfuld, personlig duft, der udvikler sig helt individuelt fra mand til mand. Og bliver et med ham - som hans signatur.

armani black code er en frisk, krydret maskulin duft, der øjeblikkelig træder i karakter, når den kommer i kontakt med huden. Den første oplevelse stammer fra topnoten og er en ren, ultrafrisk, fornemmelse af citrus, grøn mandarin og bergamotte. I hjertet gemmer duften på ekstrakt fra oliventræets blomster, som giver den styrke og varme og gør den ekstremt tiltrækkende. Vildtvoksende lavendel og et touch af kommen giver et pikant let krydret udtryk. Og i kroppen hersker udsøgte aromatiske indslag af ædle træsorter, ægte læder og lys tobak. Krydrede toner fra tonkabønner, den ibenholt-farvede frugt fra et træ, som vokser ved Amazonflodens bredder, i selskab med marokkansk atlas cedertræ og den sydamerikanske guaiac. Et vildt træ, der dufter rent af salt og ganske let af fin blå røg - lokalt kaldes det for hjertets træ.

armani black code er en gedigen maskulin duft til ham, der søger det personlige, har god smag og sans for kvalitet og luksus. Emballagen er naturligvis ingen undtagelse. En blanklakeret midnatsblå glasflakon – slank med konvekse og konkave former som moderne arkitektur. Og en mat blåsort top, præcis som et mærke i en smoking designet af Giorgio Armani.

armani black code fås i Eau de Toilette 50 og 75 ml med spray til henholdsvis 395 kroner og 495 kroner og ved lanceringen den 7. oktober med 30 ml til 265 kroner.


Skrevet 7. oktober 2004 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Beckham Fragrances
 Bvlgari
 Andre artikler under Parfume
Ulrich Lang New York apsu
Ulrich Lang fusionerer eksklusive dufte med fotokunstens verden, idet hver duft er fortolket og...
Læs mere
Clean For Men Classic
Clean For Men Classic er en serie af velduftende produkter til mænd – med en krydret, træagtig moskusduft fanges essensen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Beckham Fragrances
 Bvlgari
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Parfume via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Lad duften af din parfume vare længere
Æbletærte med kanel
Pas på din hud
Alternativ til almindelig kaffe
En duft af dig
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds