ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Shopping i verdens modemekkaer


Shopping i London

London er en fantastisk storby. Fyldt af liv, travle mennesker, de velkendte røde busser og sorte gammeldags taxaer.

London er et af verdens førende modemekkaer. Du finder alt hvad hjertet begærer, så lad dig bare friste.

De fleste store britiske og internationale brands er centreret omkring Oxford Street og Regent Street. Her kan du finde dine yndlingsmærker og shoppe for en fornuftig pris. Det er for eksempel her Top Shop har deres 3 etagers butik, hvor man altid kan gøre et rigtig godt køb til en lille pris. Knightbridge huser storcentre som Harrods og Harvey Nichols, hvor varerne typisk ligger i den pæne ende af skalaen. Vil du handle designervarer er Bond Street og Sloane Strett idelle. Her finder du alt fra Dolce & Gabbana til Gucci og Burberry. Er du mere til mindre, selvstændige butikker skal du lægge vejen forbi de små gader ved Covent Garden eller besøge den populære bydel Soho.


Shopping i Paris

Paris, romantikken by, huser så fantastiske seværdigheder som Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvre. Paris er en unik by, der konstant byder på nye oplevelser. Byen kendt for at være en af verdens absolut førende inden for modeverdenen. Kendte designere som Chanel, Yves Saint Laurent og Jean-Paul Gaultier har deres ophav her.

Paris er en drøm for en ægte shopaholic. Er du på udkig efter designervarer skal du lægge vejen forbi Haute Couture butikkerne på Rue du Faubourg Saint-Honoré og Avenue Montaigne. Kvalitetssko, tasker og lædervarer findes desuden på Rue du Cherce-Midi og Rue de Grenelle. Trendsættende mode findes også i butikkerne omkring Rue Etienne Marcel og Place des Victoires.

Champs-Elysee var tidligere kendt som et af de bedste shopping-steder i Paris, men den berømte gade er ikke længere hvad den har været. I dag er det fastfood-kæder og biografer der dominerer. Gaden er dog værd at besøge hvis ens interesseområder falder ind over musikkens verden. Virgin Megastore ligger på Champs-Elysee og skulle være himlen for den ægte musik-elsker. Er man til mainstreem shopping er stormagasinerne Printemps og Galerie LaFayette værd at bruge lidt tid på. De ligger side om side på Boulevard Haussmann, der udover stormagasinerne også byder på en masse gode butikker til dem, der tænker over pengene før de svinger visa-kortet.

Shopping i New York

Pulserende storbyliv, frihedsgudinden, Time Square og yellow cabs er blot få at de ting man forbinder med New York.

Man kommer ikke udenom den berømte Fifth Avenue, hvis man vil på vaskeægte shopping i New York. I den dyre ende af gaden finder man alle de eksklusive designere fra Amerika og Europa, såsom Versace, Prada, Louis Vuitton og Fendi, men Fifth Avenue er også stedet hvor man finder den populære NBA Store. Basketball fra gulv til loft, lige fra plakater og de originale træningstrøjer til smykker og den nye ’nba4her’ serie, båret af divaer som Mariah Carey og Eve. Vil man shoppe smykker i New York er Tiffany’s, også beliggende på Fifth Avenue, et godt bud.

Soho er en af de mest eftertragtede og dyre steder at bosætte sig for en New Yorker. Det er i denne del af byen man finder alle de fine gallerier, men det er også her man finder de små selvstændige butikker, der skiller sig ud fra mængden.

Er man til lidt mere nede-på-jorden shopping er stormagasinerne Bloomingdales og Macy’s et godt bud. Her er noget for enhver smag og prisklasse. Mærkerne er lige fra Guess og Esprit til Ralph Lauren og Calvin Klein. Begge stormagasiner er beliggende i nærheden af Broadway.


Shopping i Milano

Milano er indbegrebet af mode, og man skal ikke tage hertil, med mindre man har lidt penge på kontoen.

Quadrilatero d'Oro er den italienske betegnelse for det område vi herhjemme kalder den gyldne firkant. Området er indrammet af de fire gader Via della Spiga mod nord, Via Sant Andrea mod øst, Via Monte Napoleone mod syd og Via Allesandro Manzoni mod vest. Det er her man finder alle de store modehuse, som uden tvivl er et besøg værd. Butikkerne minder om kæmpestore gallerier, der præsenterer alt tøjet fra de nyeste kollektioner. Gucci, Paul Smith, Versace, Prada, Dolce & Gabbana, Moschino og Valentino ligger side om side i det eksklusive område.

Sydvest for Milanos centrum ligger det oprindelige arbejderkvarter, Ticinese, der de seneste år er blomstret op. Stedet huset mange unge designere. Det er derfor ideelt at tage hertil, hvis man er på jagt efter streetwear eller italiensk avantgarde.


Skrevet 31. oktober 2011 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Cottonfield
 Iceman
 Bison
 Matinique
 Tiger of Sweden
 Peak Performance
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Prego sommer styles 2014
Saved by Style – Danske Prego skaber briller og solbriller, som redder dine øjne fra solens skarpeste stråler...
Læs mere
Fede smykker fra StarRock
StarRock er et lækkert dansk brand der laver smykker til både mænd og kvinder! Kollektionen består af fem forskellige...
Læs mere
adidas miCoach Smart Run
adidas miCoach Smart Run er et nyt løbeur med alle funktioner samlet i én enhed...
Læs mere
MOVEMBER manchetknapper
November er lig med MOVEMBER og når du er i gang med at støtte det gode formål med et flot overskæg, kan du samtidig pifte...
Læs mere
Oaklay BioZone jakke
Ved dette års APEX Award løb Oakley af med APEX 2013 prisen for deres BioZoneTM Limited Edition Jacket for et unikt...
Læs mere
Peak Performance Aero Heli jacket
Peak Performance møder rumteknologi i efterår/vinter 2013 kollektion...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Ny makeupcreme fra L'Oréal
Philips Ambilight TV powered by Android
Nokia Lumia 930
Forårstjek din hoveddør
Stenolie til dit havebord
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds