ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Shopping i verdens modemekkaer


Shopping i London

London er en fantastisk storby. Fyldt af liv, travle mennesker, de velkendte røde busser og sorte gammeldags taxaer.

London er et af verdens førende modemekkaer. Du finder alt hvad hjertet begærer, så lad dig bare friste.

De fleste store britiske og internationale brands er centreret omkring Oxford Street og Regent Street. Her kan du finde dine yndlingsmærker og shoppe for en fornuftig pris. Det er for eksempel her Top Shop har deres 3 etagers butik, hvor man altid kan gøre et rigtig godt køb til en lille pris. Knightbridge huser storcentre som Harrods og Harvey Nichols, hvor varerne typisk ligger i den pæne ende af skalaen. Vil du handle designervarer er Bond Street og Sloane Strett idelle. Her finder du alt fra Dolce & Gabbana til Gucci og Burberry. Er du mere til mindre, selvstændige butikker skal du lægge vejen forbi de små gader ved Covent Garden eller besøge den populære bydel Soho.


Shopping i Paris

Paris, romantikken by, huser så fantastiske seværdigheder som Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvre. Paris er en unik by, der konstant byder på nye oplevelser. Byen kendt for at være en af verdens absolut førende inden for modeverdenen. Kendte designere som Chanel, Yves Saint Laurent og Jean-Paul Gaultier har deres ophav her.

Paris er en drøm for en ægte shopaholic. Er du på udkig efter designervarer skal du lægge vejen forbi Haute Couture butikkerne på Rue du Faubourg Saint-Honoré og Avenue Montaigne. Kvalitetssko, tasker og lædervarer findes desuden på Rue du Cherce-Midi og Rue de Grenelle. Trendsættende mode findes også i butikkerne omkring Rue Etienne Marcel og Place des Victoires.

Champs-Elysee var tidligere kendt som et af de bedste shopping-steder i Paris, men den berømte gade er ikke længere hvad den har været. I dag er det fastfood-kæder og biografer der dominerer. Gaden er dog værd at besøge hvis ens interesseområder falder ind over musikkens verden. Virgin Megastore ligger på Champs-Elysee og skulle være himlen for den ægte musik-elsker. Er man til mainstreem shopping er stormagasinerne Printemps og Galerie LaFayette værd at bruge lidt tid på. De ligger side om side på Boulevard Haussmann, der udover stormagasinerne også byder på en masse gode butikker til dem, der tænker over pengene før de svinger visa-kortet.

Shopping i New York

Pulserende storbyliv, frihedsgudinden, Time Square og yellow cabs er blot få at de ting man forbinder med New York.

Man kommer ikke udenom den berømte Fifth Avenue, hvis man vil på vaskeægte shopping i New York. I den dyre ende af gaden finder man alle de eksklusive designere fra Amerika og Europa, såsom Versace, Prada, Louis Vuitton og Fendi, men Fifth Avenue er også stedet hvor man finder den populære NBA Store. Basketball fra gulv til loft, lige fra plakater og de originale træningstrøjer til smykker og den nye ’nba4her’ serie, båret af divaer som Mariah Carey og Eve. Vil man shoppe smykker i New York er Tiffany’s, også beliggende på Fifth Avenue, et godt bud.

Soho er en af de mest eftertragtede og dyre steder at bosætte sig for en New Yorker. Det er i denne del af byen man finder alle de fine gallerier, men det er også her man finder de små selvstændige butikker, der skiller sig ud fra mængden.

Er man til lidt mere nede-på-jorden shopping er stormagasinerne Bloomingdales og Macy’s et godt bud. Her er noget for enhver smag og prisklasse. Mærkerne er lige fra Guess og Esprit til Ralph Lauren og Calvin Klein. Begge stormagasiner er beliggende i nærheden af Broadway.


Shopping i Milano

Milano er indbegrebet af mode, og man skal ikke tage hertil, med mindre man har lidt penge på kontoen.

Quadrilatero d'Oro er den italienske betegnelse for det område vi herhjemme kalder den gyldne firkant. Området er indrammet af de fire gader Via della Spiga mod nord, Via Sant Andrea mod øst, Via Monte Napoleone mod syd og Via Allesandro Manzoni mod vest. Det er her man finder alle de store modehuse, som uden tvivl er et besøg værd. Butikkerne minder om kæmpestore gallerier, der præsenterer alt tøjet fra de nyeste kollektioner. Gucci, Paul Smith, Versace, Prada, Dolce & Gabbana, Moschino og Valentino ligger side om side i det eksklusive område.

Sydvest for Milanos centrum ligger det oprindelige arbejderkvarter, Ticinese, der de seneste år er blomstret op. Stedet huset mange unge designere. Det er derfor ideelt at tage hertil, hvis man er på jagt efter streetwear eller italiensk avantgarde.


Skrevet 31. oktober 2011 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Pre End
 Matinique
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 Iceman
 Peak Performance
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Peak Performance - White Noise
Peak Performance har teamet op med Allied Feather & Down og skabt en ny type...
Læs mere
Flint fnugrulle
Den praktiske fnugrulle fra Flint er en genial gaveidé til manden der har alt...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Hold gang i romancen
Lev sundt året rundt
Et godt grin er guld værd
De Sidste Timer
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds