ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Grøn omelet

Foto: Dreamstime

Ingredienser:
4 æg
2 spsk mælk
1 spsk olivenolie
½ porre
300 g kartofler
Salt og peber

Tilbehør:
Rugbrød
Champignoner

Fremgangsmåde:
Kartoflerne koges og skæres i mindre tern. Porren hakkes fint. Kom olivenolien på en pande og svits porrerne i et par minutter. Tilsæt kartoflerne. Pisk æg og mælk sammen i en skål og kom blandingen over grøntsagerne på panden. Krydr med salt og peber. Steg omeletten indtil den har fået en gyldenbrun farve.

Serveres med rugbrød og ristede champignoner.

Skrevet af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Natuzzi
 Faber
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Menu
 Andre artikler under Mad & Drikke
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Kartoffelsuppe
Kartoffelsuppe med porer og purløg. Kan nydes både kold og varm...
Læs mere
Kylling og rejer i kokossovs
Smagfuld middagsret fra Seychellerne...
Læs mere
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Laksetærte
Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske...
Læs mere
Hjemmelavet jordbæris
Lækker hjemmelavet jordbæris til 10-12 personer...
Læs mere
Frisk vandet op
Er du træt af kedeligt postevand, så kig med her...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Madopskrifter via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Vaniljekranse
Kylling og rejer i kokossovs
Mad der sætter gang i forbrændingen
Kartoffelsuppe
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds