ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

10 hurtige sparetips til madlavningen


1. Når du er på indkøb, så hold øjnene åbne efter gode tilbud. Køb ekstra ind af det der er på tilbud, så du har et lille lager derhjemme. Specielt produkter på dåse, ris og pasta er varer med en god holdbarhed og derfor velegnet til at have på hylderne derhjemme.

2. Madvarer som kylling, okse- og svinekød sælges ofte i store portioner til billige priser. Køb det når det er på tilbud. Del kødet i mindre portioner derhjemme og frys det ned. Så har du altid kød, når du skal bruge det.

3. Køb en stor ost og del den i passende stykker, som fryses ned. Det er meget billigere end at købe små skiveskårede pakker hele tiden.

4. Lav hjemmelavet fastfood. Børn elsker McDonalds, PizzaHut og alle andre fastfood restauranter, så hvorfor ikke gøre dem kunsten efter derhjemme. Lav din families yndlingsburger eller pizza derhjemme. Det er både billigere og sundere end at invitere hele familien på fastfoodrestaurant.

5. Brug resterne fra gårsdagens middag til at skabe nye spændende retter. Hvad der var bagt kylling den ene dag, kan ende som fyld i tortillas eller bruges som topping på hjemmelavet pizza næste dag.

6. Lav vegetarretter et par gange om ugen. Kød er dyrt og vi har ikke behov for at spise det hver eneste dag. Erstat evt. med bønner og kornprodukter, der mætter godt og er billige at købe. Et smagfuldt eksempel på en vegetarret, som selv den mest maskuline mand kan spise, er chili burritos og stegte kartofler.

7. Lav billige middagsretter ved at lade dig inspirerer af dagens andre måltider. Omelet med bacon og rugbrød spises som regel til brunch, men kan sagtens være et billigt alternativ til de traditionelle middagsretter. Tilsæt evt. grøntsager som porer eller forårsløg i omeletten.

8. Udskift de søde sager med frugt og grønt. En pose gulerødder holder længere end en pose chips og er både billigere og sundere. Så når børnene er småsultne, kan du byde dem på gulerodsstænger og agurk i stedet for hvedeboller, kiks, chips eller slik.

9. Lav store portioner når du laver mad. Retter som suppe og gryderetter er yderst velegnet til nedfrysning. Så har du altid en lækker ret at servere for familien, selv om du kommer sent hjem og ikke orker at lave mad.

10. Lad være med at være for magelig, når du handler ind. Gå hellere i to forskellige butikker frem for at købe alt i de store dyre butikker. Discountbutikkerne har mange af de samme varer som de dyre butikker til langt lavere priser.Skrevet 26. august 2014 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Bison
 Iceman
 Redgreen
 Peak Performance
 Faber
 Andre artikler under Livsstil & Sundhed
Sæt fokus på din søvn
Søvnmangel er lige så alvorligt for vores helbred som alkoholproblemer og overvægt…
Læs mere
Et godt grin er guld værd
Findes der noget bedre end et godt grin? Et af dem, der får os til at slå os selv på låret...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Alle mennesker har en fortid
Fra singleliv til tosomhed - hvad har du med i bagagen?
Læs mere
Hold din krop sund og smuk
Syv gode råd der holder din krop og dit sind i god form...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Livsstil via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
En duft af dig
Hurtig makeup
Kend din hårtype
Et godt grin er guld værd
Sæt fokus på din søvn
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds