ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Opel Astra 2007

Opel Astra 2007

Den næste udgave af Opel Astra fås fra slutningen af februar næste år. Astras design er blevet raffineret med nye stilelementer – og modelprogrammet er udvidet bl.a. med to meget kraftfulde og økonomiske 1,6 liters motorer.

Astra spiller en stor rolle for Opel. Siden introduktionen i marts 2004 er der solgt over 1,2 millioner. Den opdaterede version får premiere på Bologna Motor Show 7. december.

Astra tilbydes fra næste år med et omfattende udvalg af motorer - nemlig fra 90 til 240 hk. Fire motorer er nye i Astra.

Nyt er to 1,6 liters motorer, som begge er magtfulde og økonomiske. Den ene på 115 hk er 1,6 Twinport ECOTEC, som med den 5-trins Easytronic transmission i Astra klarer 15,9 kilometer literen. Den har kontinuerlig variabel kontrol af begge knastaksler. Denne konstruktion er hovedårsagen til den fine økonomi.

13 procent besparelse
Den anden nye motor er 1,6 Turbo på 180 hk, som erstatter den tidligere tilbudte 2,0 liters motor på 170 hk. 1,6 Turbo fås som standard med 6-trins gearkasse – og den fremviser en imponerende besparelse på 13 procent sammenlignet med forgængeren. Med 180 hk turbomotor kører denne Astra nemlig 13 km/l.

Nyt er også common rail turbodieselmotoren 1,7 CDTI, som vil kunne fås med ydelserpå 110 hk og 125 hk – begge med 6-trins gearkasse og vedligeholdelsesfrit dieselpartikelfilter. Begge versioner yder et større moment end forgængerne – og mindre forurening. Begge er forberedt til at opfylde fremtidens miljøkrav.

Raffinering af designet
Kunderne har været særdeles positive overfor den nye Astras formgivning. Derfor har designerne koncentreret sig om at raffinere detaljerne i denne nye version med især nye linier for og bag. Den 5-dørs og Astra Wagon har således en bredere krombjælke med det indbyggede Opel logo. V-formen går videre ned med krom på kølergrillens elementer, hvor tågelygterne er integreret. I fremtiden er der en elegant aluminium tagbøjle på Astra Wagon.

Der er også tilføjet kromringe på nogle af knapperne i instrumenteringen, og der er nye detaljer i kabinen.

Den nye Astra GTC kan fås med panoramatag – forruden går helt tilbage over B-stolpen, altså førersædets ryglæn. Det giver en helt speciel køreoplevelse – med en følelse af plads og stort udsyn. Som ekstraudstyr fås også IDSPlus systemet, som ellers kun fås i meget dyrere biler. Systemet samarbejder elektronisk, idet ESPPlus, ABS og CDC-systemet (Continuous Damping Control) kontinuerligt udveksler data,

Lagt på 23. november 2006 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook

Kommentarer

Du skal være logget ind, for at kunne tilføje din kommentar.
 Hyundai
 Subaru
 Ford
 Chevrolet
 Andre artikler under Bil Nyheder
Kia XCeed
Med et flot, udtryksfuldt og moderne design – er den nye Kia XCeed et sporty alternativ til traditionelle SUV’er...
Læs mere
Facelift til Porsche Macan
Den nye Macan lanceres med en effektiv toliters firecylindret turbobenzinmotor med ny...
Læs mere
Ford Puma
Den nye Ford Puma viser nye sider for både Ford og klassen for kompakte crossover- og SUV-modeller...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Kend din hårtype
Ciabatta
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds