ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Mænd indtager stormagasinet

Foto: Magasin

Fremtidens shoppere er mændene. Salget af tøj og produkter til personlig pleje til mænd bare stiger og stiger. Og det er dem selv, der er ude og slide på kreditkortet. Mændene er ved at give kvinderne konkurrence på deres egen spillebane – stormagasinet.

Hos Magasin steg salget til mænd i 2006 med 30 %. Det er specielt de skandinaviske tøjmærker som Tiger of Sweden, J. Lindeberg, Sand, Bruuns Bazaar og Filippa K, der er populære. Det er mærker, som også med international målestok er helt på forkant med moden. Kendte internationale mærker som Hugo Boss, Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Gant, Polo by Ralph Lauren og Thomas Burburry har også oplevet et stigende salg. Og mændene køber ikke bare mere tøj. Det ser også ud til, at de skifter det ud oftere end tidligere.

Men’s Week i Magasin
Fra den 19. til 24. marts sætter Magasin derfor fokus på mændene. Der er med andre ord Men’s Week i Magasin. I løbet af ugen vil der i Magasins seks forretninger være aktiviteter for mændene. Det vil blandt andet være muligt at få lavet en gammeldags barbering. Man kan få råd og vejledning om fitness. Kawasaki udstiller motorcykler. Hvis man køber en skjorte fra Eton, kan man gratis få syet sine initialer på. Blot for at nævne nogle af aktiviteterne.

I Men’s Week lancerer Magasin også for første gang en personal shopper til mænd. Det bliver i fremtiden en fast service, at mænd kan bestille tid hos en personal shopper i forretningen på Kongens Nytorv for at få hjælp til garderoben.

”Mænd kan faktisk godt lide at shoppe, det skal bare ske på deres egne betingelser. – Og under forhold der passer til deres behov. Der er langt fra de to veninder der er ude og hyggeshoppe, til manden der skal have en ny habit til arbejdet eller et nyt sæt tøj til daten”, siger Jytte Uhrbrand, der er Magasin nye personal shopper til mænd.

På herreetagen i forretningen på Kongens Nytorv er der etableret særlige faciliteter, hvor manden i afslappende omgivelser kan prøve tøjet og få råd og vejledning af sin personal shopper. I forrummet, der er indrettet med en slags bar, diskuteres smag, ønsker og livsstil. Der er plads til flere personer, så han kan godt tage en ven eller kæreste med. I det næste rum hænger det tøj, shopperen har fundet frem på baggrund af en indledende telefonsamtale. Og endelig er der så det rummelige omklædningsrum.


Lagt på 1. marts 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Pre End
 Redgreen
 Bison
 Peak Performance
 Iceman
 Tiger of Sweden
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Lynstegte grøntsager
Husk komplimenterne
Kalorier – ven eller fjende?
Kylling og rejer i kokossovs
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds