ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Gamle mænd er farlige. Fremtiden er dem ligegyldig.
George Bernard Shaw

Lancôme Men


Mænds holdning til personlig pleje har flyttet sig radikalt i de seneste år. I 80’erne handlede alt om karriere, job og position. Og om mærkevarer – det var yuppiernes årti. I 90’erne kom der mere fokus på hobbys. Og workout, fitness og sport fik en central plads i kalenderen.

I dag er frihed og individualisme en naturlig del af mænds liv. Familien er i centrum og alt omkring trivsel, fritid og velvære er naturligt integreret i en moderne hverdag. Det er en ny stil – en helt ny attitude, der tegner manden af i dag. Også som en del af de daglige rutiner. Og mændene gør det! Mere end nogensinde. De er kræsne og stiller krav til design og kvalitet og frem for alt til det funktionelle.

Som verdens førende indenfor hudpleje, har Lancôme udnyttet al sin ekspertise til at udvikle en plejeserie til ham, den bevidste forbruger 2007, der ikke går på kompromis, men som ganske enkelt forventer det absolut bedste.

Lancôme Men opfylder både de basale og de mentale behov for god daglig pleje. Det er en serie af enkle produkter tilpasset de karakteristika, der kendetegner at mænds hud er radikalt forskellig fra kvinders.


Lancôme Men – gode rutiner:

Ultimate Cleansing Gel, vaskegelé til daglig brug, der hurtigt, skånsomt og effektivt vasker huden ren for forurening, snavs, overskydende fedt- og affaldsstoffer. Huden fugtes med vand og et par dråber Ultimate Cleansing Gel fordeles over ansigtet og arbejdes op til et let skum, der skylles af med rindende lunkent vand – kan fint bruges under bruseren – gerne både morgen og aften.

Exfolient Microdermabrasion, skrubbegelé der bruges 1-2 gange om ugen. Produktet stimulerer hudens evne til at forny sig. Et par dråber på den våde hud – gerne under bruseren – en let massage og et grundigt skyl giver ansigtet et helt nyt rent og veloplagt udseende og en sund kulør.

High Definition Shave Foam, barberskum med et luftigt og komfortabelt skum, der blødgør skægget og løfter det fri fra huden. Barberingen bliver let, skånsom og tæt. Og ansigtet føles behageligt glat og huden velduftende smidig i mange timer.


Lancôme Men – individuel pleje:

Fra 25-30 år eller før

Hydrix Balm eller Hydrix Gel, er fint, let duftende fugtpleje til den normale eller kombinerede hud, der er stram og ujævn og måske har grove eller tørre skallede partier. Det er målrettet pleje, der kompenserer for mangler og udligner ubalancer i huden. Et par dråber gel eller creme bruges på den rene hud efter barbering – og gerne en gang mere i løbet af døgnet.

Fra 30-40 år

Age Fight, til ham der allerede har gode hudplejevaner, eller som bare gerne vil have det bedste. Det er en energidrik til hud, der begynder at vise tegn på aldersforandringer. Fine linier, rynker og tørhed for kamp til stregen af den letflydende lotion, der ikke fedter. Bruges på den rene hud efter barbering og gerne supplerende en gang mere i løbet af døgnet.

Age Fight Eye, gele til øjenomgivelserne baseret på samme formel som ansigtslotionen, men med drænende koffein i tilgift, der mindsker mørke rande, fine linier og poser under øjnene. En anelse gele duppes med en fingerspids omkring øjnene på den rene hud – gerne morgen og aften.

Fra 40 +

Reenergy 3D, til den drevne bruger. Til veteranen, der ved at det betaler sig at investere i god pleje for at holde tidens tand i skak. 3D er en avanceret anti-age creme, der reducerer og forebygger fine linier, rynker og slap hud. En anelse af den diskret duftende lette creme bruges på den rene hud efter barbering, og gerne en supplerende gang igen i løbet af døgnet.


Lancôme Men er i handelen fra den 18. april. Vejledende priser fra 175 kr. til 550 kr.


Lagt på 17. april 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 The Organic Pharmacy
 La Biosthetique
 label-men
 hh simonsen®
 American Crew
 Weleda
 Andre artikler under Kropspleje
Skånsom barbering
Barbering kan være en hård omgang for huden. Derfor er det vigtig at være opmærksom på at give huden den rigtige pleje...
Læs mere
Hårprodukter fra Antonio Axu
Det svenske hårbrand, Antonio Axu Hair Couture, introducerer tre nyheder...
Læs mere
Björn Axén Hårbørster
Nu lancerer det svenske frisørbrand, Björn Axén, fire professionelle favorit-børster, som alle behandler hår og hårbund...
Læs mere
La Biosthetique Molding Cream
Modelleringscremen indeholder særlige hydrofile fibre, som bliver flydende, når de...
Læs mere
Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask
Efterårets skiftende vejr kan være hårdt for huden...
Læs mere
Styling Paste fra Hårklinikken
Den ultralette, ikke-fedtende og veganske styling paste fra Hårklinikken indeholder...
Læs mere
 ZoomRooms
 American Crew
 Herban Cowboy
 hh simonsen®
 IdHAIR Company A/S
 La Biosthetique
 label-men
 Philips
 The Organic Pharmacy
 Weleda
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kropspleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Husk komplimenterne
Kalorier – ven eller fjende?
Et godt grin er guld værd
Sæt fokus på din søvn
20 simple slanketips
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds