ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Kulør på sommeren


Signal er indbegrebet af dansk sommer ved vandet, og med sæsonens kollektion er Signal manden klædt godt på, uanset om dagen byder på en sejltur i høj sol eller gourmetmiddag på havnerestauranten i skumringen. Stilen er maritim og maskulin, men har også hentet inspiration i det pulserende liv ved Miamis kyster og på den rolige svenske skærgård.

Fede casual poloshirts samt pæne skjorter fås med både løs og figursyet pasform. Match overdelene med rå jeans og pæne lærredsbukser, der er velegnede til såvel fest som fritid. Til den mere aktive livsstil på vandet egner de afslappede cargobukser, letvægtsshorts eller bermudashorts med et løst snit sig perfekt. Sæt det hele sammen med en fed casual lynlås-sweatshirt, og det cool look er komplet.

Sommeren domineres af marinefarver, der understreger Signals lækre maritime look. Men der er også blevet plads til mere pulserende farver af bøgetræsgrøn og laksefarvet med inspiration fra Miamis kyster. Flotte klassiske nuancer som navy, hvid, sand, melange og sort inspireret af den svenske skærgård, får modspil af en varm brun, der spiller frækt sammen med den friske lakserøde. Syrlig bøgetræsgrøn bliver sat sammen med friske blå nuancer og udgør en vigtig farvesammensætning i sæsonens kollektion. Der er virkelig kulør på kollektionen, og farvespektret giver rig mulighed for, at man både kan klæde sig klassisk og cool denne sæson.

Materialerne er nøje udvalgt til det danske vejr. Lette skjorter, poloshirts og shorts i bomuld er perfekte, når varmen trykker, mens en tynd bomuldsstrik eller blød sweatshirt sat sammen med rå kanvasbukser eller denimjeans, luner på de køligere sommerdage. Om aftenen kan man trække i en fed vatteret vest eller en af de vind- og vandafvisende softshell-jakker i neopren og holde varmen i den kølige aftenbrise ved vandet.

Masser af detaljer giver et ekstra løft til den supergennemførte herrekollektion. Tern og striber på skjorter kan mikses og matches på kryds og tværs med stribede T-shirts og sweaters for et farverigt og cool look. Lyse jeans med kontraststikninger og rundede lommer tilføjer en ekstra dimension, mens bermudashorts og cargobukser med udvendige lommer rummer alt fra mobiltelefonen til værktøjet. T-shirts og sweatshirts får en rå kant med tryk, badges og vævede detaljer, mens tofarvede detaljer på sweatshirts og lynlåstrøjer giver et mere casual præg.

Nyd sommeren i en flot og farverig kollektion fra Signal, der klæder dig på til at nyde livet!


Lagt på 15. maj 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Pre End
 Peak Performance
 Matinique
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 Cottonfield
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Blåbærmuffins
Husk komplimenterne
Et godt grin er guld værd
Sæt fokus på din søvn
Gå dig slank
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds