| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst. | Alfred Hitchcock |
|
| | | |
| | | Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade |
|  | Foto: Dreamstime |
I stedet for at servere chips og slik til dine gæster, så server hellere lidt frisk frugt dyppet i hvid eller mørk chokolade. Ingredienser 100 gram jordbær 1 banan 1 appelsin ¼ ananas 1 æble 100 gram hvid chokolade 100 gram mørk chokolade Fremgangsmåde Vask jordbærrene og skræl banan, æble, appelsin og ananas. Skær al frugten, undtagen jordbær, i mindre stykker. Du skal nu bruge to gryder, en til den hvide chokolade og en til den mørke. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom den i hver sin skål. Sæt skålene i to gryder med vand, og lad chokoladen smelte ved svag varme. Når chokoladen er smeltet, dyppes frugten i en af skålene. Sæt herefter frugten på bagepapir, indtil chokoladen er størknet. Tip: Du kan selvfølgelig også bruge andre frugter end dem, der er nævnt her, vælg blot nogle du kan lide. Server gerne de lækre frugter på et flot glasfad, brug for eksempel et lagkagefad. | | |
| Skrevet af IN | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
Få de nyeste artikler fra Bageopskrifter via RSS |  |
|
| | | | | | | |
|
| | |