ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den, som i en diskussion henviser til en autoritet, bruger ikke sin forstand, men kun sin hukommelse.
Leonardo da Vinci

10 ting man IKKE skal sige til en kvinde


Som en sofistikeret mand af det 21. århundrede, ved du naturligvis godt, at der er visse meninger og kommentarer, du skal holde for dig selv, selv om de brænder på tungen, ikke?

Vi kvinder kan være lidt af et mysterium at finde ud af, det ved vi godt! Men hvis du lader være med at rode dig ud i nedenstående situationer, burde du være i sikker afstand fra farlige raseriudbrud og krokodilletårer!

1. Hvad har du gjort ved dit hår?
Vi ved godt, at mænd foretrækker kvinder med langt, flagrende, glansfuldt hår, men sommetider har vi altså brug for at skeje lidt ud og prøve en ny, smart frisure. En ændring af frisuren er en stor beslutning for en kvinde – det er jo ikke ligefrem fordi, der er fortrydelsesret på en klipning, vel - og derfor er det bare ikke fedt når kæresten, kollegaen eller den lækre nabo siger ”Hvad har du gjort ved dit hår?”.

2. De ser ens ud for mig!
Vi ved godt, at det ikke betyder lige så meget for jer som os, hvilket outfit vi skal have på til den kommende fest, men tag dog for pokker stilling til, hvilket sæt i bedst kan lide os i. De kan da umuligt se fuldstændig ens ud!

3. Slap dog af!
Hvis der er noget, der kan få en kvinde op i det røde felt, så er det bemærkningen ”Slap dog af!”. Hvis du ikke har set din kvinde blive stjernetosset før, så er dette de forløsende ord. I vores hoved er den bemærkning ens betydende med, at I synes, at vi er irrationelle og gør en stor sag ud af ingenting – og det får vores sind i kog.

4. Jeg har alt under kontrol!
Manualer er udarbejdet af en grund, det samme gælder Krak vejvisere og madopskrifter. Derfor bliver vi temmelig irriterede når fladskærms tv’et ikke virker, fordi den der lille dims tilsyneladende var anbragt i posen ved en fejl; Vi er faret vild på Lars Tyndskids marker, fordi du godt kunne vejen i hovedet; Og når vi bliver nødt til at bestille takeaway i stedet for at byde familien på en lækker, hjemmelavet tre retters menu som lovet. Lad være med at være macho og påstå, at du har alt under kontrol, når det ikke passer. Du vil helt sikkert løbe ind i problemer med fruen i huset, når kontrollen fejler.

5. Du er ikke en af de der feminister, er du?
Føj for pokker... Den kan vi ikke lide! Om der er en lille feminist gemt i os eller ej, så er det bare et provokerende spørgsmål. Vi kan godt selv betale for vores drinks, trække stolen ud osv. Men en gang imellem er det da rart, at blive opvartet lidt. Det kunne jo være, at det kom jer til gode i sidste ende!

6. Hvornår skal du føde?
Hvis du spørger en kvinde, hvornår hun skal føde, skal du dæleme være sikker på, at hun er gravid! Ellers bliver stemningen hurtigt meget trykket imellem jer. Det kan jo være, at hun bare ikke har tabt sin babyvægt endnu, eller at hun har spist lidt for mange flødeskumskager, siden du så hende sidst. En bemærkning som den, er fuldstændig umulig at redde, så lad være – for jer begges skyld!

7. Er du ikke lidt følelsesmæssig ustabil!
Undskyld… hvad? Tag den tilbage lige nu! Det kan godt være, at det er tilfældet i det øjeblik, det bliver sagt. Men… og det er et stort Men, hvis du vil undgå, at din kæreste bliver endnu mere ustabil og arrig, bør du holde den slags tanker for dig selv!

8. Du opfører dig som min mor/din mor/min eks kæreste
Grrr… Lige gyldigt hvem du sammenligner med, er det bare ikke i orden. En eks kæreste skal nævnes sporadisk og aldrig som en sammenligning. Man har jo ikke lyst til at blive sammenlignet med en, som du gjorde det forbi med. Og hvorfor er det overhovedet, at du tænker på hende? Du er på tynd is, makker! At sammenligne med din eller hendes mor, er heller ikke smart aldersforskellen taget i betragtning. Derudover ser vi os selv som individualister - ikke som et produkt af vores mødres dårlige sider.

9. Du gør mig hel!
Okay Tom, hvor mange romantiske film er det lige, at du har set på det sidste? Sukkersøde sætninger som ”Du gør mig hel” virker på film, men falder helt til jorden i virkeligheden. Vi vil hellere høre noget mere jordnært som ”Du ser dejlig ud i dag” eller ”Jeg er sku helt pjattet med dig”. Det er lettere at forholde sig til.

10. Er det en god idé, at du spiser det der?
Du kunne lige så godt fortælle os direkte, at vores røv er blevet for stor, og du næsten ikke kan nå rundt om os, når vi ligger i ske. Selvfølgelig skal man da spise det, hvis man har lyst til det – uden at miste appetitten på grund af en sårende bemærkning fra manden i ens liv.


Skrevet 25. januar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Cottonfield
 Tiger of Sweden
 Natuzzi
 Pre End
 GUBI
 Iceman
 Andre artikler under Livsstil & Sundhed
Alle mennesker har en fortid
Fra singleliv til tosomhed - hvad har du med i bagagen?
Læs mere
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Et godt grin er guld værd
Findes der noget bedre end et godt grin? Et af dem, der får os til at slå os selv på låret...
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Sæt fokus på din søvn
Søvnmangel er lige så alvorligt for vores helbred som alkoholproblemer og overvægt…
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Livsstil via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Mandelsplitter
Mad der sætter gang i forbrændingen
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Kartoffelsuppe
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds