| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen. | Oscar Wilde |
|
| | | |
| | | Kylling og rejer i kokossovs |
|  | Foto: Dreamstime |
Smagfuld middagsret fra Seychellerne! Ingredienser 2 dl kokosmælk light 400 g kyllingekød 4 forårsløg 1 rød chili 3 spsk vindruekerneolie 2 fed presset hvidløg ½ tsk stødt nellike 1 tsk stødt gurkemeje 250 g rejer 8 spsk revet kokos 2 spsk hakkede korianderblade Fremgangsmåde Skær kyllingekødet i mindre stykker og forårsløgene i tynde ringe. Hak chilien. Opvarm wokken over kraftig varme og tilsæt olien. Lynsteg hvidløg, forårsløg og nellike ca. 15 sekunder. Tilsæt kokosmælk, kød og gurkemeje. Småkog retten under woklåg i 10 minutter. Kom rejer, chili, revet kokos og koriander i. Småkog yderligere 5 minutter. Serveres med ris. | | |
| Skrevet af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Laksetærte Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske... | Læs mere |
|
| | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
Få de nyeste artikler fra Madopskrifter via RSS |  |
|
| | | | | | | |
|
| | |