ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Pure POLICE


Police er stolt af at præsentere sine nyeste duft-duo, der er med til at forstærke brandets position som udbyder af eksklusive kvalitetsprodukter.
Police debuterer i modeverdenen, og ved snigpremieren på brandets første tøjkollektion under Pitti Uomo 2008, kunne Police bryste sig af et totalt look og en stilart, der efterfølgende udviklede sig til et revolutionerende parfumeprojekt.
Et projekt, der resulterede i Pure POLICE duft-duoen: duft, prestige, passion, stilrent design og tiltrækningskraft. Et duftkoncept inspireret af de mest moderne design-trends, som mikser højteknologiske materialer og former med glassets klassiske natur, og dermed løfter sløret for produktets sjæl: duften.

Maskulinitet og kvindelighed i en beholder, dog forskellige i identitet; et koncept, der på en gang virker tiltrækkende på grund af dets umiddelbarhed og raffinement. En elegant, storbyagtig sjæl, en perfekt syntese af Police-brandets stemning.
Flakonens materialer afspejler hverdagslivet med dets moderne, altomfavnende teknologi i en duft, der kombinerer avantgarde og genialitet med Police-stilen.

Duftkonceptet henvender sig til alle unge samt alle aldre med et ungdommeligt sind. Mennesker, som følger og er på forkant med de nyeste trends, og som søger karakteristiske elementer, der er afspejler deres selektive smag, deres passion og konstante søgen efter alt nyt.

Pure POLICE repræsenterer ultimativ kreativitet og raffinement. Den maskuline duft kombinerer mousserende noter fra citrusfrugter og krydderier. Duftens markerede karakter minder om jasmin kombineret med sødmen fra iris. Tilstedeværelsen af vetiver og hvid moskus tildeler duften vedholdenhed og et strejf af sensualitet. En renhed, der ikke umiddelbart er åbenlys.
Den kvindelige duft er moderne, blomster- og frugtagtig. Indbegrebet af forførelse, der begynder med en vibrerende friskhed, en sødme, en klarhed. Duften kulminerer i en buket, der legemliggør en essentiel, ren kvindelighed i form af rosen blomsterblade og elegante, hvide blomster. Duften afrundes på en bund af ædle, intense trænoter med et strejf af moskus.


Sortiment:
Pure Woman EdT, 50 ml, kr. 290,-

Pure Man EdT, 50 ml, kr. 290,-
Pure Man Deo Spray, 150 ml, kr. 149,-
Pure Man Deo Stick, 75 g, kr. 149,-
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Bvlgari
 Beckham Fragrances
 Andre artikler under Parfume
Ulrich Lang New York apsu
Ulrich Lang fusionerer eksklusive dufte med fotokunstens verden, idet hver duft er fortolket og...
Læs mere
Clean For Men Classic
Clean For Men Classic er en serie af velduftende produkter til mænd – med en krydret, træagtig moskusduft fanges essensen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Beckham Fragrances
 Bvlgari
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Parfume via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Kend din hårtype
Ciabatta
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds