ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Yard-O-Led

1. Retro Standard Fountainpen - Barley finish, 2. Viceroy Grand Fountainpen, 3. Corinthian Fountainpen - Fluted finish,

Til manden, der har alt, men alligevel mangler noget! Yard-O-Led er en serie eksklusive penne, der emmer af klassisk luksus fra en svunden tid.

Den allerførste pen fra Yard-O-Led så dagens lys i 1822. Siden har mærket været indbegrebet af elegant, britisk luksus, og den klassiske Yard-O-Led-pen har med sine aner i det 19. og 20. århundredes formsprog fået karakter af en historisk designklassiker, der samtidig matcher et moderne behov for uopslidelig kvalitet og et designudtryk, der har kunne modstå modens flygtige luner gennem snart 190 år.

Historien om Yard-O-led tog sin begyndelse, da opfinderen Sampson Morgan patenterede den såkaldte ‘propelling pencil’, der blev foregængeren for de penne, mærket fremstiller i dag. Enhver pen, der forlod Sampson Morgans værksted, indeholdt samlet en yard bly (12 x 3 inch) - og snart fik de derfor navnet Yard-O-Led.

I dag er ikke kun navnet bevaret - også den ene yard bly indeholdt i hver enkelt skriveredskab er fastholdt som tegn på, at de originale værdier fortsat er kernen i det traditionsrige design. De stolte håndværksidealer holdes stadig i hævd, og alle penne fremstilles fortsat i hånden, ligesom det er de originale designs fra det 19. og 20. århundrede, der har givet inspirationen til deres slanke form og den række af mønstre, som pryder de enkelte modeller. Og som en ekstra understregning af hver enkelt skriveredskabs helt særlige værdi, er alle penne individuelt nummereret og leveres med livslang garanti.

Yard-O-Led fremstiller både fountainpens, ballpens, rollerballs samt en række unikke pencils. Til den kræsne mand, der stiller høje krav til kvalitet i både funktion og design, har Yard-O-Led skabt en række klassiske fyldepenne, der alle er fremstillet i sterlingsølv og leveres i et læderfoderal placeret i en smukt
forarbejdet trææske.

Retro Standard Fountainpen - Barley finish er inspireret af en original model fra efterkrigstidens England. Pennen er - tro mod Yard-O-Lead-stilen - udformet med detaljer i sterlingsølv, og på dens top er der indlagt et Y i samme materiale. Længde: 14,0 cm (lukket) Vejl. udsalgspris 2.399,- kr.

Viceroy Grand Fountainpen - Victorian finish domineres af et smukt forarbejdet mønster, der er resultat af det komplicerede arbejde, som udføres af Yard-O-Leadsmedene. Hver del af det detaljerede mønster udformes i hånden, og den færdige fyldepen er et lille, unikt kunststykke. Også denne fyldepen er fremstillet af sterlingsølv og har livslang garanti. Vejl. udsalgspris 4.999,- kr. Længde:14,8 cm (lukket)

Corinthian Fountainpen - Fluted finish er indbegrebet af kvalitet, og har derfor fuldt fortjent sin status som en af Yard- O-Leds klassikere. Fyldepennens maskuline elegance kombineret med den tidløse form giver et skriveinstrument i traditionel stil med et godt greb. Længde: 14,0 cm (lukket) Vejl. udsalgspris 4.599,- kr.

Lagt på 10. december 2008
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Matinique
 Tiger of Sweden
 Cottonfield
 Redgreen
 Natuzzi
 Rosendahl
 Andre artikler under Livsstil & Sundhed
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Kalorier – ven eller fjende?
I de rette mængder giver de os energi og næring, men hvis vi overdriver, sætter de sig...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Alle mennesker har en fortid
Fra singleliv til tosomhed - hvad har du med i bagagen?
Læs mere
Daglig motion
Gør motion til en naturlig del af hverdagen...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Livsstil via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Lad makeup’en matche håret
Italiensk brød
Mad der sætter gang i forbrændingen
Hold gang i romancen
Føntørring af kort hår
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds