ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
En soldat er en forhenværende civilist, der uddannes til at optræde uciviliseret for at bevare civilisationen.
Halfdan Rasmussen

BioSilk / CHI

BioSilk / CHI
DanHair ApS
Brydegårdsvej 8 D, Ørslev
4760 Vordingborg

Telefon: +45 55 37 00 76
Fax: +45 55 37 00 74

info@danhair.dk
www.danhair.dk
BioSilk / CHI
 Firmaprofil

------------------------- Klik her for at komme til DanHairs webshop -------------------------

En verden uden ammoniak

- for dit hår og din hovedbund, for frisørens helbred og for vort miljø

DanHair ApS er importør og distributør af de professionelle frisørprodukter uden ammoniak fra firmaet Farouk Systems i Houston, USA.

Farouk Systems
Farouk Systems fantastiske hårplejeprodukter er baseret på silkeproteiner fra silkelarvens kokoner. Vi fører bl.a. hårfarver og lysninger uden ammoniak fra Farouk Systems, inc. Farvesystemet hedder CHI Ionic Colors, og lysnings-systemerne hedder SunGlitz og CHI Blondest Blonde.

CHI Argan Oil
CHI Argan Oil + Moringa Oil er anderledes fra andre typer på markedet ved at kombinere Argans fugtgivende og blødgørende egenskaber med Moringa olie, som er antioxidantisk og fugter håret. Derudover er der keramiske partikler og silke, som tilsammen giver varmebeskyttelse og gør håret blødt.

CHI Argan Oil er en luksuriøs blanding af Argan olie, Moringa olie og CHI keramiske partikler, og serien genopbygger og fugter kruset og ødelagt hår.

Dette 4 trins system booster håret med vitaminer, fugt og plejende olier, som tilsammen giver et blødt, blankt og sundt hår. Argan olie absorberes hurtigt og er rig på essentielle vitaminer og derfor meget plejende for håret. Den giver styrke og elasticitet og hjælper med til at beskytte mod skader fra varme og UV-stråling.

Moringa olie fungerer som en naturlig foryngelseskur, der genopbygger håret med vitaminer og fugt og giver et sundere og mere glansfuldt hår.

CHI Argan Oil serien omfatter følgende produkter: CHI Argan Oil Shampoo, CHI Argan Oil Conditioner, CHI Argan Oil Rejuvenating Masque samt CHI Argan plus Moringa Oil.

CHI Keratin
Med CHIs Keratin-serie, er der sat fokus på at pleje, reparere og beskytte selv det mest medtagne hår, og samtidig tilføre lidt luksuriøs selvforkælelse til hverdagens hårplejerutiner. Ingredienser som keratin, arganolie og jojobaolie sørger for bl.a. fugt og silkebløde lokker.

Den nye serie omfatter Shampoo, Conditioner, Leave-In Contioner samt den genopbyggende serum Silk Infusion, så håret får et gennemgående keratinboost.

Royal treatment by CHI
Farouk Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance og harmoni i forbindelse med pleje af håret. Ligesom huden er håret også udsat for ydre påvirkninger så som tidens tand, sol, vind og varme.

Farouk Royal treatment by CHI Hair Defense System tilbyder 4 enkle trin til det perfekte hår – vask, pleje, styling og hold.

BioSilk
BioSilk er den originale silkebaserede hårplejeserie, som giver et blødt, blankt og sundt hår. En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov.

BioSilk kombinerer Farouk Systems’ avancerede amerikanske teknologi med ren naturlig silke, som fugter og genopbygger håret og tilfører fantastisk glans. Silke består af 17 ud af hårets 19 aminosyrer, og derfor er det utrolig tæt på hår i opbygning.

ZENZ ORGANIC HAIR
Professionel hårplejeserie, der lever op til den nye strengere svanemærkning for kosmetik!

Med ZENZ ORGANIC HAIR behøver du ikke at gå på kompromis. Du får eksklusive svanemærkede produkter, der gør en reel forskel på dit hår, og som tilmed pynter på badeværelset.

Med naturlige ingredienser som økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk aloe vera.

ZENZ ORGANIC OIL
Multifunktionelle behandlingsolier til hår og hud udviklet af teamet bag den svanemærkede hårplejeserie ZENZ ORGANIC HAIR og den aroma-terapeutiske hårserie ZenzTherapy, begge prisvindere ved Danish Beauty Award.

Lavet på økologisk koldpresset avocado- og abrikoskerneolie, som virker plejende og er rig på vitaminer og mineraler.
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds