ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Link Company

Link Company
Link Company
Vestergade 37A
6500 Vojens

Telefon: 74 54 54 18

is@linkcompany.dk
www.linkcompany.dk
Link Company
 Firmaprofil
Velkommen til vores verden af udestuer, vinterhaver, annekser, skydedøre og foldedøre. Vi bygger i materialer af høj kvalitet og efter velafprøvede teknikker - som en garanti til dig for godt byggeri.

30 års erfaring og et højt serviceniveau har givet os mange tilfredse kunder og ambassadører over hele landet.

Udestuer
Nærkontakt til haven blev for mange år siden skabt med den klassiske havestue, først som en overdækket terrasse, dernæst kom ønsket om at lukke af for vinden - og den uisolerede udestue var "født". Senere kom ønsket om en længere brugsperiode af udestuen, og den isolerede havestue var en kendsgerning.
Kendetegnet for begge udgaver, er de store glaspartier og den klassiske lave taghældning tilpasset den danske byggestil.

Udestuen udvider sæsonen på terrassen til næsten 12 måneder, alt afhængig af den valgte isoleringsgrad. Udestuen bliver hurtig det foretrukne rum i huset, - med masser af lys og varme. Teknisk set har udestuen hele året en funktion som vindfang med varmebesparelser som gevinst, samt minimerer støj fra larmende trafik.

Udestuen indbyder til afslapning i tæt kontakt til haven og det skiftende danske vejrlig. Den klassiske udestue er fortsat en af vore mest solgte modeller, og fåes nu også i lette aluminiums-konstruktioner og med varmedæmpende, isolerende termotag.

FunRoom - anneksen
Funroom er en ny, smart og hurtig måde at bygge isolerede rum på - perfekt som Anneks - Gæstehus - Hjemmekontor - Teenager værelse - campinghytte.

Materialerne der indgår i FunRoom er i en kraftig, gedigen kvalitet med bla. SBS tagpap på taget, plasttagrende med 10års garanti og kvalitetsvinduer med lavenergiglas, døre med Ruko cylinder og greb. Udvendig beklædt med 22mm trykimprægnerede profilbrædder. Vægge, gulve og loft er isoleret med 100 mm mineraluld. Er konstruktivt opført som et lille "sommerhus" til mange formål.
Vægelementerne kommer præfabrikerede med isatte vinduer og døre som et samlesæt.
FunRoom kan ansøges som enten uopvarmet og isoleret havehus eller fuldisoleret til opvarmet anneks.
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds