ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Dermalogica

Dermalogica
Færch A/S
Jens Juuls Vej 22
8260 Viby J.

Telefon: 86 72 58 00
Fax: 86 72 58 88

info@dermalogica.dk
www.dermalogica.dk
Dermalogica
 Firmaprofil
Dermalogica konceptet

Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 år har været dedikeret til at levere resultater indenfor sund hud gennem uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger frem for gennem reklamer, pyntet emballage og tomme løfter om mirakelkure.

Dermalogicas vej til succes bygger på innovative produkter og faglig integritet
Det, der i 1986 begyndte som et oprør mod hudplejeindustriens manglende fokus på kvalitetsprodukter uden skadelige kemikalier, er i dag en ægte succes. Dermalogica har i dag en unik position på markedet grundet sine innovative produkter og faglige integritet, og produkterne nyder stor blandt hudplejeeksperter, mens hudplejeserien nærmest har opnået stor kultstatus blandt dets brugere verden over.

hudplejeserie uden irritationsfremkaldende ingredienser
Dermalogica er en klinikforhandlet hudplejeserie, som har skabt en revolution indenfor hudpleje. Dermalogica er en hudplejeserie uden de irritationsfremkaldende ingredienser, der ofte findes i de kommercielle mærker. Disse stoffer omfatter blandt andet lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier.

Dermalogica hudpleje fokuserer på sundhed frem for skønhed
Det er ikke for meget at sige, at Jane Wurwand i dag er en af de personer, der har størst indflydelse på udviklingen inden for hudpleje. Det skyldes formentlig, at hendes perspektiv er anderledes: "Hudpleje handler ikke om skønhed" siger hun. "Heller ikke om selvforkælelse, luksus eller glamour. Det at passe sin hud er fuldstændig det samme som at passe sine tænder. Det handler om sundhed, hygiejne og velvære. Dermalogica produkterne sælges kun med vejledning og anbefalinger fra professionelle kosmetologer. Godt nok har det så den effekt, at du også bliver smukkere af det. Men det er en heldig bivirkning!"

Dermalogica er intelligente produkter til intelligente forbrugere
Dermalogica er en hudplejeserie, der på alle måder er meget bevidst. Produkterne er udviklet med miljøet i tankerne, alle vegetabilske ingredienser er så vidt muligt fra økologiske kilder, og produkterne er pakket i genbrugsmaterialer. Der testes ikke på dyr - men derimod på frivillige personer.
Dermalogica er intelligente produkter til intelligente forbrugere, og det professionelle aspekt understreges af, at Dermalogica kun sælges fra hudplejeklinikker eller andre forhandlere med kosmetologuddannet personale. Mund-til-mund metoden fra tilfredse brugere og eksperternes anbefalinger har gjort reklame unødvendig, og på samme måde er emballagen holdt i et stramt og enkelt design i hvid/grå for ikke at fjerne fokus fra det allervigtigste, nemlig indholdet i produkterne.

Dermalogica tilbyder hudplejeprodukter til alle hudplejebehov
Dermalogicas formler har i mange tilfælde sat nye standarder for hudplejeprodukters virkning, og i dag indeholder Dermalogica serien produkter til alle hudplejebehov.
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds