ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Faber

Faber
Faber
Tarupvej 47 - 49
5210 Odense

Telefon: 70 23 77 99
Fax: 70 23 77 11

kundeservice@faber.dk
www.faber.dk
Faber
 Firmaprofil
Faber
Fra hovedkvarteret i Odense både udvikler og markedsfører vi vores kvalitetsprodukter til private såvel som virksomheder.

Vores dedikerede designere arbejder konstant på at udvikle farver og mønstre, der på en gang er moderne og samtidig repræsenterer en skandinavisk designtradition, der gør vores produkter langtidsholdbare.

Vores produktudviklere og ingeniører arbejder innovativt med at udvikle nye stoffer og funktioner, der ved hjælp af de nyeste teknologier og materialer loyalt bygger videre på mere end 100 års stræben efter ét mål: At skabe skræddersyet kvalitet til dine vinduer.

Faber rullegardiner er en ideel løsning til indretning, hvor du ønsker et moderne og stramt udtryk. Kollektionen til rullegardiner indeholder et væld af spændende designs både i klassiske farver, mønstre og strukturer og unikke trendstoffer med iøjnefaldende mønstre og stærke farver.

Faber plisségardiner er den ideelle kombination af det dekorative og det funktionelle, og de passer perfekt til moderne indretning.

Faber lamelgardiner er den ideelle og moderne løsning til store vinduespartier og døre, som giver optimale muligheder for at justere lys og indkig.

Faber persiennen udstråler klassisk luksus, og er et populært valg på grund af den effektive solafskærmning og det elegante og enkle design. Du kan nu få din Faber persienne med 50 mm lameller med et flot stigebånd med dekorativ effekt.

Faber træpersiennen er en smuk og solid løsning, der giver et blødt og harmonisk lysindfald. Du kan vælge mellem 20 forskellige lamelfarver i 4 forskellige bredder og har mulighed for at tilpasse din persienne med farvede stigesnore eller stigebånd. Faber træpersienner afsluttes med en eksklusiv frontprofil, der fås både i en flad og en buet udgave.

Faber panelgardiner er dekorativ og fleksibel solafskærmning, der giver dit vindue eller din dør et flot, stramt udtryk – helt i tråd med tidens indretningstrends.

Faber Multishade er et spændende produkt, der kombinerer det bedste fra rullegardiner og persienner. Faber Multishade har to lag væv med semi-transparente striber, der kan forskydes for at regulere indkig og sollys. Flugter striberne i vævet, er der lukket for sollys og indkig. Når striberne forskydes, får du mulighed for at få lys ind og se ud.

Du kan få et bredt udvalg af mørklægningsstoffer til rulle-, lamel- og plisségardiner.
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds