ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den gamle øje-for-øje filosofi fører kun til, at alle til sidst bliver blinde.
Martin Luther King

Hempz

Hempz
Hempz
Mosevej 6
8240 Risskov

Telefon: 21 63 72 21

info@hempz.dk
www.hempz.dk
Hempz
 Firmaprofil
Alle Hempz Couture produkter indeholder 100% ren økologisk Hamp Frø olie, en af naturens rigeste kilder til essentielle fedtsyrer (EFA), næringsstoffer og vitaminer, der fremmer keratin dannelsen i håret og forbedrer dit hårs styrke, tilstand og sundhed.

Hamp Frø er rige på vitaminerne E, C, B1, B2, B3 og B6. De indeholder omkring 25% protein, 30% kulhydrater, 15% næringsstoffer, 15% vigtige mineraler og 15% fibre. Hamp er en af de bedste kilder til essentielle fedtsyrer (EFA’er), med et perfekt 3:1 forhold af Omega-3 og omega-6 linolsyre, og indeholder 9 vigtige aminosyrer.

Hamp har været anvendt i tusinder af år til at lave en bred vifte af emner, herunder papir, reb, medicin og skibenes sejl. I dagens øko bevidste landskab, er Hamp mere udbredt end nogensinde. Det er blevet en vigtig ingrediens i produkter til både hårpleje og hudpleje. Hamp bliver også brugt til mange andre ting såsom tekstiler, mad, tøj og biodiesel brændstof. Industrihamp har ingen ulovlige anvendelser, og dyrkes til kommerciel brug i det meste af verden. Den indeholder ingen THC.

Hamp er tilmed en af Jordens mest vedvarende ressourcer, i stand til at producere en fuld høst indenfor 120 dage uden behov for gødning eller pesticider. Det gør den perfekt til tidens trend der går i retning af en sund og grøn livsstil.

Hos Hempz Couture, er vi forpligtet til at producere luksuriøse hårplejeprodukter med høj kvalitet og professionelle formler. Når du bruger Hempz Couture, kan du være sikker på, at du ikke går på kompromis med sundheden og tilstanden af dit hår. Det er fordi Hempz Couture produkter er fremstillet af 100% ren økologisk hampfrø olie, en af naturens rigeste kilder til essentielle fedtsyrer (EFA), næringsstoffer og vitaminer. Alle produkterne er desuden farve sikre, sulfat-fri, gluten-fri, parabene-fri og 100% vegetabilske.

 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds