ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

hh simonsen®

hh simonsen®
hh simonsen A/S
Energivej 25
6780 Skærbæk

Telefon: 73 75 10 00

info@hhsimonsen.dk
www.hhsimonsen.dk
hh simonsen®
 Firmaprofil
Hvem siger, at hårstyling kun er for kvinder? Ikke HH Simonsen® og JOICO®. De tilbyder lækre hårstylingsprodukter specialudviklet til mænd.

HH Simonsen® hårvoks
HH Simonsen® har udviklet tre hårvokse til mænd, som passer til alle hårtyper og hårlængder. De har forskellige egenskaber, og du vil derfor med garanti kunne finde en voks, som passer din stil. Alle tre vokse giver håret næring og pleje, så det ikke ser tørt og usundt ud. Du kan vælge imellem Grey Mud, Brown Matte og Blue Extreme.

Grey Mud - naturlig styling
Med Grey Mud kan du skabe et naturligt look, der tryllebinder. Den har et solidt stylinghold, og så er det den ideelle hårvoks til dig, der godt kan lide et pjusket og charmerende look, uden at det virker overstylet.

Brown Matte - et stilrent udtryk
Ønsker du et mere stilrent udtryk, er det Brown Matte, du skal have fat i. Det er en matterende hårvoks, som giver dit hår et mat og sexet look. Brown Matte har et stærkt hold samtidig med, at det er en fleksibel voks. Det betyder, at du i løbet af dagen kan re-style din frisure og give den et ekstra boost, hvis du f.eks. skal direkte fra arbejde og til fest.

Blue Extreme - ekstra stærkt hold
Har du brug for en voks med ekstra stærkt hold, så er Blue Extreme svaret. Med Blue Extreme får du maksimalt hold, og du kan evt. anvende den sammen med Mud eller Clay for at tilføre enten mere eller mindre hold til håret. Med Blue Extreme er det muligt at skabe et flot, mat finish, der holder hele dagen og natten med.

JOICO® Beach Spray
Er du til et mere afslappet beach look, så er det JOICO® Beach Spray, du skal have fat i. Med JOICO® Beach Spray er det ikke nødvendigt med en tur på stranden for at få et pjusket og rodet strandløve-look. Du skal blot komme beach spray i håret og style det med fingrene, og vupti, så har du et lækkert strandlook. Sprayen kan anvendes i alle længder og hårtyper, og så tilfører den håret fugt, så det ser sundt og stærkt ud.
 Mærker
hh Simonsen, JOICO
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds