ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord.
Sokrates

hh simonsen®

hh simonsen®
hh simonsen A/S
Energivej 25
6780 Skærbæk

Telefon: 73 75 10 00

info@hhsimonsen.dk
www.hhsimonsen.dk
hh simonsen®
 Firmaprofil
HH Simonsen® er leverandør af produkter og værktøjer til hårstyling. De gør det muligt at arbejde med hår, klipning, mode og styling på højeste niveau.

Kvalitet udover det sædvanlige
Hos HH Simonsen® er design, kvalitet og funktionalitet altid i fokus. De udvikler deres produkter i tæt samarbejde med førende frisører og sikrer derigennem, at kvaliteten på deres produkter er i top. De sætter en dyd i at følge den nyeste trend inden for frisørbranchen og at kunne levere værktøj, der gør arbejdet med håret let og komfortabelt. Deres stylingredskaber er designet, så de har et ergonomisk, lækkert håndtag, som sikrer et godt greb. Med HH Simonsen® stylingredskaber er det let at være kreativ - hvad end du ønsker ultraglat hår eller flotte, unikke krøller.

Fra idé til professionel leverandør
HH Simonsen® er grundlagt af en række frisører, som fik den idé selv at designe et glattejern med de egenskaber og kvaliteter, som en professionel frisør har behov for i sit daglige arbejde. Denne idé opstod på et tidspunkt, hvor der var en stigende efterspørgsel på kvalitetsglattejern fra frisørgængerne - de ville gerne have glattejern, ligesom dem frisørerne brugte. Så det designede HH Simonsen®. HH Simonsen® har siden dengang udvidet sortimentet og er i dag professionel leverandør af både hårprodukter, sakse og stylingjern i yderste topkvalitet.

El-artikler - sæt din kreativitet i stikket
At udvikle et sortiment af professionelle el-artikler, som følger tendenserne i frisør- branchen og fås til en god pris. Det har været en udfordring, fordi vi på en og samme tid stiller meget høje krav til produkternes funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed.

El-artikler lyder så nøgternt, for i virkeligheden er det jo kreativitetens redskaber, vi taler om – hvad enten det gælder stylere, føntørrere eller klippemaskiner. Vi har skabt en serie af produkter, der er udstyret med den nyeste teknologi, som beskytter og plejer håret og ikke mindst sætter din kreativitet fri, så du kan skabe et topprofessionelt resultat.
 Mærker
hh simonsen®
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds