ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Jane Iredale

Jane Iredale
Færch A/S
Jens Juuls Vej 22
8260 Viby J.

Telefon: 86 72 58 00

kundeservice@janeiredale.dk
www.janeiredale.dk
Jane Iredale
 Firmaprofil
Jane Iredale
Jane Iredale er kendt som The Skin Care Makeup og er så sikker at bruge, at den bliver anbefalet af plastikkiruger og dermatologer over hele verden. Jane Iredale kombinerer de nyeste farver med fordele for huden, der adskiller sig væsentligt fra den traditionelle makeup.

Måske har du som mange andre kvinder også svært ved at finde den rette pudderfarve. Jane Iredale har løst dette problem for dig, da mineraler reagerer anderledes på lyset end almindelig makeup, hvilket gør det langt nemmere at finde den pudderfarve, der matcher din hud fuldstændigt. Du kommer sikkert til at elske den nemme påføring og holdbarheden på huden uden behov for opfriskning i løbet af dagen.

Jane Iredale makeup er en avanceret blanding af mineraler og pigmenter, der er mikropulveriserede gennem beskyttede teknologier og processer for at danne mikroskopiske flade krystaller. Krystallerne overlapper hinanden på huden for at danne et filter, der gør det muligt for huden at ånde og fungere normalt, mens den beskyttes mod luftbårne forirenende stoffer.

Mineralerne har en enestående holdbarhed, at du sjældent vil have behov for at rette på din makeup i løbet af dagen. De silkebløde mineraler er samtidig vandafvisende, så du undgår skjolder og pletter selv under den mest energiske udfoldelse.

Jane Iredales mineralpudder findes i så mange farver, at der findes en pudder til enhver hudfarve, uanset etnisk baggrund.

3 vigtige forskelle
Der er 3 områder, hvor Jane Iredales mineralpudder især skiller sig markant ud; Solbeskyttelse, kvalitet og den måde de lægger sig på huden. Med en SPF på minimum 20 i Jane Iredales mineralpudder er du godt beskyttet mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, med et fysisk solfilter. Det særlige ved mineralpudderne er, at de er stærkt vandafvisende – så stærkt, at du kan opholde dig i vandet i op til 40 minutter uden, at din mineralpudder vaskes af.

Kvaliteten af mineralerne er helt i top. Jane Iredale har udviklet de reneste mineraler spækket med vitaminer og antioxidanter. De er skabt uden tilstoppende og udtørrende talkum, kunstige farvestoffer, syntetiske konserveringsmidler eller duftstoffer.

Jane Iredales mineraler er nemme at påføre, og behøver ikke buffes ind, da de lægger sig jævnt, og giver en ensartet dækning og holder længe. Mineralerne er så rene og fine, at de giver en ”soft focus”-effekt, der betyder, at de slører store porer og fine linier. Mineralpudderne er den letteste, fineste dækning du kan opleve - det føles som om du slet ikke har makeup på!
 Mærker
Jane Iredale
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds