ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

John Masters Organics

John Masters Organics
Plan Organic ApS
Ellehaven 9
5900 Rudkøbing

Telefon: 55 72 11 00
Fax: 55 72 11 20

contact@planorganic.dk
www.johnmasters.dk
John Masters Organics
 Firmaprofil
Historien om John Masters Organics - økologisk hudpleje

“Kunststoffer har deres berettigelse, men ikke på og i kroppen. Hvorfor bruge skrappe kemikalier i shampooer, styling gels, fugtighedscremer og sæber? De blev blot skabt som billige erstatninger for naturlige sammensætninger, der alligevel gør et bedre job. Det er bedre for kroppen og miljøet at vende tilbage til kilden: Super Natural Botanicals.” Denne simple filosofi danner grundlaget for en af verdens absolut mest omfattende økologisk certificerede hår- og hudplejeserier. John Masters Organics er udviklet gennem 20 år, altså allerede fra før økologi blev et fænomen og giver derfor en helt enestående kvalitet og alsidighed. Produkterne er kendetegnet af strenge kvalitetskrav til ingredienserne, ydeevnen og produktionen.

“Jeg ville ikke sætte mit navn på produkterne, hvis ikke jeg selv elskede dem” - John Masters

John Masters begyndte sin karriere allerede i 70erne, hvor han arbejdede på Miamis og Manhattans førende saloner. I 80erne var Johns ry vokset til et af de bedste i mode- og skønhedsbranchen. Samtidigt blev John i stigende grad interesseret i økologi og de alvorlige sundhedsrisici, der er ved inhalere og arbejde med skrappe salonkemikalier hver dag.

John begyndte derfor udviklingen af sin serie for over 20 år siden i New York ud fra et personligt ønske om at fremstille et renere og sundere alternativ til typiske hår- og hudplejeprodukter.

I 1994 åbnede John den første ren-luft salon i verden, i SoHo New York, hvor kun ammoniak-fri hårfarve, og ikke-giftige permanenter, hårspray og negleprodukter er tilladt. Kort tid derefter introducerede John en komplet serie af parabene-fri, økologisk hår- og hudpleje.

Varemærket John Masters Organics blev inspireret af salonen i New York, som er himmelsk, fredfyldt og velduftende. Kunderne oplever beroligende musik, behagelig aromaterapi og afslappende skønhedspleje. Det øjeblik, kunderne træder ind i salonen, efterlades hverdagens kaos, og de forlader salonen smukke og fornyede.

I salonen skabes og fuldendes produkterne med inspiration fra salonens kunder. Hvert produkt er sammensat med et simpelt mål for øje: Super Natural Beauty.

I dag er salonen John Masters Organics´ “flag ship store” og man kan fortsat opleve John Masters Organics, der hvor serien oprindeligt blev skabt og udviklet. Og fortsat med et simpelt mål for øje: Super Natural Beauty.

Salonen er gennem årene blevet besøgt af mange øko-bevidste berømtheder, heriblandt Rachel McAdams, Erika Christensen, Rosario Dawson, Josh Duhamel, Kristin Davis, Liev Schreiber, Whoopi Goldberg, David Schwimmer, Alicia Silverstone og skuespillere fra serien "24”.

Plan Organic ApS er stiftet ud fra en filosofi om at tilbyde de bedste økologiske hår- og hudplejeprodukter til frisørsaloner og skønhedsklinikker med sans for kvalitet, sundhed og en ren profil.

Derfor er vi officiel distributør af John Masters Organics produkter i Skandinavien og store dele af Europa. John Masters Organics er en hår- og hudplejeserie, som er kendetegnet af strenge kvalitetskrav til ingredienserne, produkterne og produktionen. Ingredienserne hentes fra hele verden. Kun de bedste planter benyttes, f.eks. æterisk rosenolie fra Bulgarien og Kukui-nøddeolie fra Hawaii.

Der benyttes vildt dyrkede ingredienser og koldpressede og dampdestillerede ekstrakter. Samtidigt er der et firmaforbud mod alle petroleumsbasede eller uorganisk baserede produkter.
 Mærker
John Masters Organics
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds