ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem.
Galileo Galilei

KEVIN MURPHY

KEVIN MURPHY
Icon Hairspa
Juliesmindevej 12
4180 Sorø

Telefon: 57 66 03 00

info@iconhairspa.dk
www.iconhairspa.dk
KEVIN MURPHY
 Firmaprofil
KEVIN MURPHY

Kevin Murphy er en af verdens mest respekterede og eftertragtede hår stylister med mange års erfaring inden for mode, catwalk, blade og film. Vogue har anerkendt Kevin Murphy som ophavsmanden til det særlige "beach hair"-look.

Kevin Murphy, som er internationalt anerkendt for sin kundekreds af berømtheder og utallige sider i fashionable modeblade verden over, blev født i Melbourne i Australien og startede sin karriere som frisørelev i en salon i Queensland, inden han senere kom til den kendte salon Vidal Sassoon i London. Murphy’s imponerende karriere strækker sig over mere end to årtier, hvor han har slået sig fast som en af branchens absolutte foregangsmænd og som en sand mester inden for styling til catwalk, modeblade og film.

Han har samarbejdet med førende internationale fotografer som Patrick Demarchelier, Robert Erdman og Richard Bailey og været stylist på internationale udgaver af bl.a. Vogue, Harper's Bazaar, Sports Illustrated swimsuit edition, Marie Claire, Vanity Fair, Instyle Rush og GQ.

Kevin Murphy har også været stylist på biograffilm som Baz Luhrmanns ”Moulin Rouge”, og han har stylet et hav af berømtheder som f.eks. Cate Blanchett, Naomi Watts, Selma Blair, Kylie Minogue, Dannii Minogue, Claudia Karvan, Enrique Iglesis, Vanessa Hudgens, Heidi Klum, Rose Byrne, Miranda Kerr, Catherine Mcneil, Jessica Hart og Abby Lee.

OM MÆRKET
KEVIN.MURPHY er en serie af moderigtige hårplejeprodukter til saloner, som er udviklet af Kevin Murphy til at opfylde professionelle hår stylisters særlige behov.
Som reaktion på sin utilfredshed med standardprodukter på markedet, besluttede Kevin Murphy sig for at udvikle sine egne lette produkter, som kan give den nødvendige finish, styrke og holdbarhed til et moderne dynamisk look.

Alle shampoo-, conditioner-, hårkur- og stylingprodukter i KEVIN.MURPHY-serien bygger på den samme filosofi som hudplejeprodukter og indeholder kun de bedste naturlige ingredienser, som giver det perfekte look og den perfekte naturlige duft til enhver hårtype.
Produkterne fremstilles i videst muligt omfang af vedvarende og bæredygtige ressourcer, herunder rene essentielle olier, økologiske ingredienser, planteudtræk og naturlige antioxidanter.

ALLE KEVIN.MURPHY-HÅRPRODUKTER ER FRI FOR SULFATER OG PARABENER.

COLOR.ME fra KEVIN.MURPHY
COLOR.ME er resultatet af KEVIN.MURPHY's vision om en sammensmeltning af styling, mode og hårfarve. Denne kompakte farveserie giver kvalitetsresultater kombineret med et naturligt udseende og optimal farvevirkning.

En avanceret blanding teknologi og ingredienser "fra jorden" fugter, forynger og giver en utrolig glans uden at gå på kompromis med miljøet.

“Det, der er inde i tuben, er lige så vigtigt som den farve, der kommer ud af den. Vi har valgt at lave en permanent hårfarve, der ikke inde­holder PPD og ammoniak. Vi har beriget farvecremen med bassiasmør, granatæble, aloe vera og honning. Produktkvaliteten er utrolig vigtig for mig – grå hår skal kunne dækkes 100 %. Flertonet effekt og et lille fleksibelt sortiment var egenskaber, som efter min mening var et absolut must.”

UENDELIGE MULIGHEDER MED COLOR.ME
COLOR.ME er en farve uden ammoniak og PPD. En hårfarve med Honning, Granatæble og Bassiasmør, hvis sammensætning er skånsom mod håret og hårbunden og med et resultat, der overgår alle forventninger.

· Den nyeste teknologi
· Maksimal lysning
· 100 % dækning af grå hår
· Tone-i-tone-farvning
· Mørkere farvning
· Perfekt farvebalancering
· Nemme farvekorrigeringer
· Pastelfarvning
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds